Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Július 20. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Esztergom is felkerült Magyarország nyári szextérképére

Esztergom is felkerült Magyarország nyári szextérképére

Mátészalka az idei nyár pornófővárosa Magyarországon – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából. Esztergom is felkerült a listára.

Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július második felében tetőzik a szexuális tartalmak keresése az interneten. Ennek apropóján a Szexrandi.hu idén is utánajárt annak, hogy a júliusi csúcsidőben mely városokban izzanak a leginkább a monitorok.

Tavaly év végén a kazincbarcikaiak keresték a legtöbb online pornót, idén nyáron Mátészalka végzett az első helyen. Barcikán nagyon visszaeshetett a pornófogyasztás, idén ugyanis csak a tizenharmadik helyre voltak jók. Mátészalka után Kisvárda és Szerencs fértek még fel a dobogóra, azaz ezekből a városokból keresik a legtöbb szexuális tartalmat az interneten. Budapest idén sincs a toplistán, a tavalyi második Nagykanizsa és a hatodik Cegléd viszont idén is bekerült a top 15-ös listára, csakúgy, mint Kazincbarcika mellett Szekszárd és Pápa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.