Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 23. 05:01, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/fotó:Babits Mihály Emlékház

Esztergom kincsei Miklósa Erikával! - VIDEÓ

Esztergom kincsei Miklósa Erikával! - VIDEÓ

Szombaton este 7 órától!

Babits Mihály esztergomi terasza a magyar irodalomtörténet páratlan kincse – erről, valamint Botticelli lenyűgöző freskójáról és a térség megannyi értékéről is szó esik a Partitúra adásában, amelyet a kulturális kalandozás egyik műsorvezetője, Miklósa Erika ajánl a nézők figyelmébe.

A 2019 őszén vetített esztergomi adás ismétlése május 23-án, szombaton este 7 órától látható a Fidelio.hu Facekook oldalán!Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 07:37, szombat | Helyi

Ittasan vezetett, de nem ez volt az egyetlen bűne

A járőrök pénteken éjszaka Esztergom-Kertvárosban a Bocskai soron igazoltattak egy autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre előállították.

2020. Május 30. 05:00, szombat | Helyi

Újra megnyílt a Vitézek GYM

Újra nyitva a terem és személyi edzés is van a karantén utáni kilók ledolgozására. Kedvezményes tagság és személyi edzés ár.

2020. Május 30. 04:59, szombat | Helyi

Ingyenes szakképzéseket hirdet az esztergomi Balassa

A TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi, 2 éves, ingyenes szakképzéseket hirdeti meg nappali, illetve esti tagozaton 2020. szeptember elsejei tervezett indulással:

2020. Május 29. 19:35, péntek | Helyi

Így érdemes felkészülni a szemműtétre

Szemműtét előtt akár több hetes kutatómunkát is érdemes végezni és meg kell kérdezni több ismerőst is, mielőtt eldöntjük, hogy melyik műtéti eljárás és melyik klinika mellett tesszük le a voksunkat.