Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Március 11. 11:21, kedd | Helyi
Forrás: Boom Produkció

Esztergomban lép fel a Maszkura és a Tücsökraj - VIDEÓ

Esztergomban lép fel a Maszkura és a Tücsökraj - VIDEÓ

Esztergomban koncertezik a Maszkura és a Tücsökraj együttes március 14-én a Sportalsóban. Kapunyitás 20 óra, koncertkezdés 21.30.

A 7 éves Maszkura és a Tücsökraj legutóbbi albuma, a Lady Maga tavaly október végén jelent meg, ennek anyagát mutatja most be az együttes az esztergomi közönségnek.
A zenekart ismerve ez az áthallás az amerikai popdíva nevével sokkal kevésbé utal a párhuzamra, mint inkább egy fanyar szójáték beillesztése az általuk képviselt egyedi stílusba.

Maszkura, az énekes szerint, egy görbe éjszakának köszönhető a dalszöveg.

Erdélyben turnéztunk a Sztárzseni című lemezünkkel és többek között Csíkszeredán is felléptünk, ahol rábukkantam a jelenlegi szerelmemre, akivel azóta is együtt élek. Akkoriban hatalmas és különleges raszta haja volt, ami nagyon tetszett. A koncert után komoly italozásba ment át az éjszaka és nagyon megtetszett a hölgy, így hát Ő inspirált a dalban. Arra ébredtem, hogy azt dúdolom, és kacagok közben 'Papaparázik, Papaparázik, csak nem jön rá, hogy mi a para". Akkor el is dőlt, hogy ez lesz a zászlóvivő sora az új lemeznek, a Lady Magának”.

A “maszek ciripelés” zeneileg eddig is olyan izgalmas hangzásvilágot mutatott be, melyben a hallgató egyszerre érezte magát a jazz, a rap, és a funk világában, mindezt ötvözve egy egyedi szövegvilággal, ahol a dalok romantikus bájjal tárják elénk a nyers férfi vágyat.
A Maszkura szerzemények önmagukért beszélnek, szórakoztatnak és kiválóan táncolható harmóniák, amit mindenképp érdemes élőben is megtapasztalni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.