Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Február 24. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Esztergomi drogbiznisz - a rendőrök szeme láttára üzleteltek!

Esztergomi drogbiznisz - a rendőrök szeme láttára üzleteltek!

Drogbizniszt buktattak le az esztergomi rendőrök a minap, akiknek az tűnt fel, hogy a két fiatal egymással szemben állva cserél valamit. Mint kiderült drog volt.

Az esztergomi rendőrök a napokban igazoltattak két férfit Esztergomban. Látták, hogy egymással szemben állnak és csereberének valamit, majd mikor észrevették a járőröket, gyorsan távozni próbáltak.

Az egyenruhások átvizsgálták a 28 éves Sz. Zoltán és a 18 éves P. Mihály ruházatát. P. nadrágjának zsebében alufóliába csomagolva ismeretlen eredetű növényi származékot találtak, míg Sz-nek a pénztárcájából esetett ki egy aprócska csomag, melyben szintén jellegzetes szagú zöld növény volt.

A fiatalabb férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy 1000 forintot fizetett ismerősének a bódító hatású növénymaradványért, ezt az adásvételt látták meg a rendőrök.

A két férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak.

Mindkét esetben pozitív lett az eredmény, így Sz. Zoltán és P. Mihály ellen is kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT