Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 22. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gitáros a Magyar Virtus műsorban - VIDEÓ

Esztergomi gitáros a Magyar Virtus műsorban - VIDEÓ

Esztergomi gitáros Tóth József Citrom volt a vendége a Magyar Virtus - Velünk élő legendák című műsornak. Az első adásban Radics Béla élete és pályafutása elevenedik meg.

Új internetes videósorozatot indított Magyar Virtus – Velünk élő legendák címmel Kosik Kristóf és Jeszenszky Zsolt. A műsor célja, hogy bemutassa a magyar rock- és beatzene legendáit.

Az első adásban a fiatalon elhunyt, igazi zseni, a kultikus legenda, Radics Béla élete és pályafutása elevenedik meg. A magyar rockzene legendás és nagy hatású alakja a Sakk-Matt, a Tűzkerék, a Taurus és az Aligátor gitárosa is volt.

A műsor vendége pedig az esztergomi, Tóth József „Citrom”, akivel exkluzív vendégek között beszélgetett a két műsorvezető.

Csodálatos utazás. Könyv Radics Béláról - címmel pedig 2002-ben Citrom testvére, a szintén zenész Tóth Tamás Béla, a Féja Géza Közösségi ház igazgatója, Zoltán Jánossal adott ki könyvet.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 05:00, szombat | Helyi

Újra megnyílt a Vitézek GYM

Újra nyitva a terem és személyi edzés is van a karantén utáni kilók ledolgozására. Kedvezményes tagság és személyi edzés ár.

2020. Május 30. 04:59, szombat | Helyi

Ingyenes szakképzéseket hirdet az esztergomi Balassa

A TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi, 2 éves, ingyenes szakképzéseket hirdeti meg nappali, illetve esti tagozaton 2020. szeptember elsejei tervezett indulással:

2020. Május 29. 18:03, péntek | Helyi

Lájkoljuk a dobósok videóját, hogy nyerjenek!

Bátrak Ligája Online! Avagy a Honvédelmi Sportszövetség a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársággal együttműködésben kiírta a Bátrak Ligája Online fordulóját értékes nyereményekért.

2020. Május 29. 17:52, péntek | Helyi

Letartóztatták az idős bácsit leütő és kirabló férfit

Összesen 14 600 forint értékben rabolt. A bíróság pénteken elrendelte a letartóztatását.