Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Május 22. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gitáros a Magyar Virtus műsorban - VIDEÓ

Esztergomi gitáros a Magyar Virtus műsorban - VIDEÓ

Esztergomi gitáros Tóth József Citrom volt a vendége a Magyar Virtus - Velünk élő legendák című műsornak. Az első adásban Radics Béla élete és pályafutása elevenedik meg.

Új internetes videósorozatot indított Magyar Virtus – Velünk élő legendák címmel Kosik Kristóf és Jeszenszky Zsolt. A műsor célja, hogy bemutassa a magyar rock- és beatzene legendáit.

Az első adásban a fiatalon elhunyt, igazi zseni, a kultikus legenda, Radics Béla élete és pályafutása elevenedik meg. A magyar rockzene legendás és nagy hatású alakja a Sakk-Matt, a Tűzkerék, a Taurus és az Aligátor gitárosa is volt.

A műsor vendége pedig az esztergomi, Tóth József „Citrom”, akivel exkluzív vendégek között beszélgetett a két műsorvezető.

Csodálatos utazás. Könyv Radics Béláról - címmel pedig 2002-ben Citrom testvére, a szintén zenész Tóth Tamás Béla, a Féja Géza Közösségi ház igazgatója, Zoltán Jánossal adott ki könyvet.



Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 07:00, vasárnap | Helyi

Esztergomi leves - Recept!

Ezzel a receptemmel történelmet írok, mert a szülővárosomról neveztem el. Természetesen a recept saját ötlet – írta Nagy Csaba a recept megosztója.

2020. Augusztus 09. 05:00, vasárnap | Helyi

Kihívás – akadály – győzelem és jótékonyság!

Ez vár a résztvevőkre szeptember 5-én a Fair Play Sportegyesületet Adrenaline akadályfutó versenyén Bajót mellett Szarkáspusztán.

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

2020. Augusztus 08. 07:49, szombat | Helyi

Újabb ittas vezetőt fogtak

Egy 73 éves férfinél jelzett a szonda.