Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2019. November 06. 07:56, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gyár is kinyit a Modern Gyárak Éjszakáján!

Esztergomi gyár is kinyit a Modern Gyárak Éjszakáján!

November 15-én országosan 72 gyár várja az érdeklődőket nyitott napján a Modern Gyárak Éjszakáján. Esztergomban a TE Connectivity.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium már harmadik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját, melyen a hazai okos gyárak és nemzetközileg is versenyképes ipari üzemek a lakosság számára engednek bepillantást mindennapi működésükbe. Összesen 72 gyár, 12 szektor, minden megyében izgalmas, interaktív programok – ez számokban a 2019-es Modern Gyárak Éjszakája. 2018-hoz képest megduplázódott a kapuit kitáró mai technológiákat, megoldásokat bemutató gyárak száma.

November 15-én a TE Connectivity is várja az érdeklődőket!

A programon való részvétel feltétele a betöltött 12. életév

Időpontra kattintással további részletek ITT érhetők el!

TE Connectivity
A már 75 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen: a termelést csaknem 80 ezer szakértő munkatársua segíti és közel 140 országban működnek együtt ügyfeleikkel. A TE Connectivity esztergomi üzemében közel 1 600 alkalmazottal gyártanak az autóipar számára alkatrészeket, melyek az autók működését, kényelmi és biztonsági szolgáltatásait hivatottak biztosítani. Olyan elektronikai csatlakozó termékeket terveznek és gyártanak, melyek számos iparágban a csatlakozás meghatározói.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 15:57, kedd | Helyi

Súlyos baleset történt a Táti úton

Frontálisan ütközött össze egy kamion és egy kisbusz a 117-es út 10-es kilométerszelvényénél, Esztergom és Tát között kedden délután.

2020. Július 14. 15:14, kedd | Helyi

Lebukott! Garázsban tartotta a kábítószert

Garázsban tartotta a kábítószergyanús anyagokat egy dorogi férfi. A kendernövényt és szárított növényi törmeléket lefoglalták hétfőn a nyomozók.

2020. Július 14. 15:02, kedd | Helyi

Hazatér a felújított Esztergom kikötőhajó

Információink szerint csütörtökön indul vissza Esztergomba a felújított Esztergom kikötőhajó.

2020. Július 14. 14:27, kedd | Helyi

Fia sikertelen párkapcsolatai miatt zsarolt és fenyegetőzött az önbíráskodó férfi

Zsarolás és önbíráskodás miatt indult ügyben fellebbezett az Esztergomi Járási Ügyészség.