Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Szeptember 29. 10:15, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gyepmintázó lett a nemzetközi győztes

Esztergomi gyepmintázó lett a nemzetközi győztes

Czakó Erik lett az Allett Nemzetközi Kreatív Gyepmintázó verseny győztese. A fiatal labdarúgó Cserép Gáborral kreálta meg a 888-as fűmintázatot.

Czakó Erik az ötletét barátja kertjének valósította meg, amit szeptember 26-án mutatták be Búbánatvölgyben, ahol az Agrolánc Kft. marketing menedzsere egy nagy értékű fűnyírót és professzionális kiegészítőket adott át a győztesnek.

Bemutató keretében újra elkészítették a nyolcasokat, melyet Romanek Etelka polgármester is megtekintett – számolt be minderről az önkormányzat oldalán.
Hozzátéve, hogy a városvezető ajándékcsomaggal is megköszönte a fiatalembereknek, hogy a város jó hírnevét öregbítették.

Első ízben nyertek ugyanis a kontinensről pályázók az Angilából indult versenyen. Korábban csak szigetországi győztesei voltak a kreatív Gyepmintázásnak.

„Ötvözni szerettem volna a köröket és a négyzeteket úgy, hogy mind a kettő látszódjon” – mondta el a gyepmintázó-bajnok.

„Ami egyébként hihetetlenül bonyolult feladat, különösen a találkozási pontoknál, nekem 3 óráig tartott beállítani” – tette hozzá a nyertes.

Keith Smith, a 2018-as győztes szerint idén nagyon kreatív pályázatok születtek és ami különösen meglepte, hogy a kivitelezés technikai színvonala is szokatlanul magas volt.

A jövő évi nemzetközi győztest pedig Czakó Erik fogja kiválasztani – olvasható az esztergom.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.