Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2019. Szeptember 29. 10:15, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gyepmintázó lett a nemzetközi győztes

Esztergomi gyepmintázó lett a nemzetközi győztes

Czakó Erik lett az Allett Nemzetközi Kreatív Gyepmintázó verseny győztese. A fiatal labdarúgó Cserép Gáborral kreálta meg a 888-as fűmintázatot.

Czakó Erik az ötletét barátja kertjének valósította meg, amit szeptember 26-án mutatták be Búbánatvölgyben, ahol az Agrolánc Kft. marketing menedzsere egy nagy értékű fűnyírót és professzionális kiegészítőket adott át a győztesnek.

Bemutató keretében újra elkészítették a nyolcasokat, melyet Romanek Etelka polgármester is megtekintett – számolt be minderről az önkormányzat oldalán.
Hozzátéve, hogy a városvezető ajándékcsomaggal is megköszönte a fiatalembereknek, hogy a város jó hírnevét öregbítették.

Első ízben nyertek ugyanis a kontinensről pályázók az Angilából indult versenyen. Korábban csak szigetországi győztesei voltak a kreatív Gyepmintázásnak.

„Ötvözni szerettem volna a köröket és a négyzeteket úgy, hogy mind a kettő látszódjon” – mondta el a gyepmintázó-bajnok.

„Ami egyébként hihetetlenül bonyolult feladat, különösen a találkozási pontoknál, nekem 3 óráig tartott beállítani” – tette hozzá a nyertes.

Keith Smith, a 2018-as győztes szerint idén nagyon kreatív pályázatok születtek és ami különösen meglepte, hogy a kivitelezés technikai színvonala is szokatlanul magas volt.

A jövő évi nemzetközi győztest pedig Czakó Erik fogja kiválasztani – olvasható az esztergom.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco