Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Március 24. 10:34, kedd | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter - fotó: druvegesszilvia.hu

Esztergomi orvosé legyen az év praxisa – Szavazzunk!

Esztergomi orvosé legyen az év praxisa – Szavazzunk!

Március 30-áig szavazhatunk Üveges Szilvia, esztergomi háziorvosra is az Év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton.

Március 15-től március 30-ig lehet szavazni a kedvenc praxisra. „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázaton indult az esztergomi háziorvos, Üveges Szilvia is. A szavazók egy-egy orvost választhatnak a hazai és a határon túli praxisok közül.

„2012-ben, közel 10 éves, tartós helyettesítési időszakot követően vállalta el az akkor már kilátástalannak tűnő annavölgyi körzet háziorvosi feladatait. …segítette egy városi, esztergomi körzettel való összevonását, a körzet életképességének biztosítása érdekében. A gyógyító munka mellett kiemelten fontosnak tartja a fejlesztési célokat és lehetőségeket, többek között kialakította az annavölgyi rendelőn belüli kézipatikát, mely nagyon nagy segítség a betegeknek, hiszen a településen nincs gyógyszertár” – olvasható Üveges Szilvia bemutatójában.

Üveges Szilvia 1979. április 10-én született Esztergomban. Általános iskolai és gimnáziumi tanulmányait is a városban végezte. Ezt követően 1997-től a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karának hallgatója lett. Diplomáját 2003-ban szerezte summa cum laude minősítéssel. 2008-ban belgyógyászati, majd 2011-ben háziorvosi szakorvosi vizsgát tett kiváló minősítéssel. Dolgozott a pécsi Belgyógyászati Klinikán, majd a Fővárosi Szent János Kórház II.sz. Belgyógyászati Diabetológia-Endokrín Osztályán is. 2011 júniusától pedig háziorvos az Annavölgy-Esztergom praxisban.

A pályázatot az Országos Alapellátási Intézet idén már ötödször írta ki, hogy ezzel is erősítse a hazai és a határon túli háziorvosok és nővérek megbecsülését.

SZAVAZÁS ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT