Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2020. December 22. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Farkas Gábor dandártábornok elismeréseket adott át a minap megyénk legkiválóbb rendőreinek. Ezzel is megköszönve kollégái munkáját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon szűkkörű rendezvény keretében ünnepeltek a rendőrök december 21-én. Farkas Gábor dandártábornok rendőr-főkapitány a tevékenysége során tanúsított példaértékű hozzáállásáért és szakmai munkájáért dicséretben és pénzjutalomban részesítette Horváth István alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főnyomozóját.

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréséül dicséretben és pénzjutalomban részesítette:

Székely Zoltán alezredest, a főkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főelőadóját,
Dr. Jakab Tamás hadnagyot, a Tatai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály főnyomozóját, Erős Ábel Márton hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály főelőadóját és Somogyi Erzsébet főtörzsőrmestert a főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetőjét.

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként kerek évfordulója alkalmából pénzjutalomban részesítette Borosháziné Végh Angéla alezredest, az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs őrsparancsnokát, Müller Zsolt alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Készenléti Alosztály alosztályvezetőjét és Fülep Csaba főtörzszászlóst, a Tatai Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát.
2020. november hónap bűnügyese elismerésben részesítette Bocskay Réka hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.
2020. november hónap rendésze elismerésben részesítette Buday Gábor törzszászlóst, az Oroszlányi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát.2020. december hónap bűnügyese elismerésben részesítette Kecskés Gábor zászlóst, a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.
2020. december hónap rendésze elismerésben részesítette Hegyi Bálint őrmestert, az Esztergomi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály járőrét.

Szent György emlékplakettet adományozott Gulyás Miklósnak, aki magatartásával az állampolgári segítségnyújtás példás cselekedetét tanúsította.
Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi fotópályázaton való részvételéért emléklapot és ajándékcsomagot adományozott Kocsis Tamás Tibornak, a főkapitányság fegyveres biztonsági őrének.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.

2022. Január 21. 11:42, péntek | Helyi

Túlnyomásos oxigénkamrát építenek az esztergomi kórházban

Az ország első államilag finanszírozott, kórházon belül kialakított túlnyomásos oxigénkamrája az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban épül meg.

2022. Január 21. 09:45, péntek | Helyi

Lovas útvonal létesül Esztergom és Pomáz között

Pályázati forrásból épül lovas- és kerékpárút a határ menti térségben. Pomáz és Esztergom között lovastúra-útvonal kerül kijelölésre, míg Szlovákiában Karva és Párkány között 18 km hosszúságú kerékpárút épül.

2022. Január 20. 13:56, csütörtök | Helyi

Liquid - a SKURC csoport kiállítása a Duna Múzeumban

Január 21-én, pénteken 18.30-kor nyílik az a különleges tárlat, melyben a SKURC képzőművész csoport 8 tagja a víz létezésének és működésének sokfélesége alapján kreálta meg műtárgyait.