Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 27. 07:11, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi szépség is bejutott a Nemzet Szépe döntőjébe! – VIDEÓ - FOTÓK

Esztergomi szépség is bejutott a Nemzet Szépe döntőjébe! – VIDEÓ - FOTÓK

Vollár Kinga bekerült a legszebb magyar lányok közé. Segítsük szavazatunkkal!

A Nemzet Szépe versenyen csak olyan fiatal nők indulhatnak, akiken nincs sem tetoválás, sem plasztikai beavatkozás. Több 100 nevező közül 60 lányt hívtak be az előválogatóra, mely során a zsűri kiválasztotta a 10 döntőst. Köztük a 22 éves, esztergomi Vollár Kingát is.

A legszebb tíz versenyzőből online szavazással alakul ki a top 3, a három döntős közül pedig majd a zsűri a Gödöllői Királyi Kastélyban egy gálaesten dönt a helyezésekről – mondta Kinga az InfoEsztergom.hu-nak.

Hozzátette: a gálán fürdőruhás forduló nem lesz, mivel ez egy konzervatív, a természetességet hangsúlyozó szépségverseny.

A világverseny idén Abu Dhabiban lesz november 28-án.

ITT lehet szavazni!!!

A Nemzet Szépe versenyen azokat a valódi szépségeket keresik, akik mind megjelenésükkel, mind pedig gondolkodásmódjukkal és értékrendjükkel kiemelkedőek. Különös figyelmet fordítanak a szervezők arra, hogy a lányok olyan tudással, ismeretekkel, önérzettel rendelkezzenek, amelyek szorosan kötődnek nemzetiségükhöz.

Cél egy olyan királynő választása, aki példaként szolgál a fiatal generáció, a társadalom és az egész nemzet számára. A versenyzők vallástól és etnikai hovatartozástól függetlenül nemzeti öntudattal bírnak, fontosnak tartják az anyanyelv ápolását. Rendelkeznek hazájuk történelmének, földrajzának ismeretével, jártasak a szokásokban, hagyományokban. Családcentrikusak, érdeklődnek a gasztronómiájuk iránt.

A verseny célja, hogy a világszerte csodált, szép magyar lányok hírét vigyék országunk turisztikai- és természeti értékeinek, vizeinek, gasztronómiájának, hagyományainak, történelmének, és a legújabb innovációknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.