Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 09. 17:34, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi taggal bronzérmes a magyar válogatott a horgászat Forma-1-ében

Esztergomi taggal bronzérmes a magyar válogatott a horgászat Forma-1-ében

Idén az újvidéki DTD-csatorna adott otthont a horgászat Forma-1-ének is nevezhető Nemzetek Világbajnokságának a minap. A magyar csapat a harmadik helyen végzett, az esztergomi Csöregi Balázs pedig egyéniben a 12. lett.

„A magyar csapat bronzérmet nyert. Kicsit fura lehet a megfogalmazás, de igaz. A francia csapatot nem lehetett befogni és az olasz fiúk is nagyon megindultak, már az első perctől kezdve érezni lehetett e két csapat fölényét ezen a pályán” – írta a verseny után beszámolva a részletekről is a Magyar Országos Horgász Szövetség honlapján.

Kitérve arra, hogy nem volt könnyű dolga a magyar csapatnak, ugyanis a horvátok, angolok, hollandok mellett a belgák is igényt tartottak a dobogó még kiadó helyére. A dobogó alsó fokáért legalább olyan kemény küzdelem bontakozott ki, mint az első helyért.

A világbajnokságon az Esztergomi Vasas Horgász Egyesület tagja, Csöregi Balázs egyéniben 12. helyen végzett.

A válogatottból 11. lett Csillag László, a 17. Szákovics Imre, míg a 24. Walter Tamás.

A csapat tagjai: Szénási Béla kapitány, Ambrus Tibor másodkapitány, Csillag László, Csöregi Balázs, Nagy András, Szákovics Imre, ifj. Varga József és Walter Tamás versenyzők.

Címlapfotó: MOHOSZ

FRISSÍTÉS:

A versenyben kifogott halak kilencven százaléka törpeharcsa volt, elvétve akadt 1-2 keszeg. A harcsák közül a 6-8 dekásak már nagynak számítottak. Csőregi Balázs a verseny második napján ezekből fogott ki 170 darabot a négy órás szintidőn belül. A fogott összsúly nyolc és fél kiló volt, ezzel azon a napon 160 horgászból ő volt a legeredményesebb.

FORRÁS: KEMHESZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT