Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 15. 11:09, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi termék alkotója lett kategóriagyőztes Londonban

Esztergomi termék alkotója lett kategóriagyőztes Londonban

A World Illustration Award július 11-i londoni átadóján, Fölföldi Fruzsina, Design kategóriában lett győztes. Az alkotó a Múltúra című esztergomi városnéző kiadvány csomaggal kapott díjat a nemzetközi megmérettetésen.

A Múltúra névre hallgató, komplex kiadvány saját ötletei alapján, saját szövegeivel és főként illusztrációival, grafikai megoldásaiból született, mely Esztergomról szóló turisztikai tematikájú csomag, benne mese, interaktív játék, térkép és leírások találhatók.

Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület (ETTE) 2016-ban bízta meg Fölföldi Fruzsinát, hogy tervezze meg az egyesület grafikai arculatát, illetve az ETTE 2017-ben kiadta és piacra dobta a Múltúra csomagot. Az alkotó már korábban is vehetett át elismerést, 2018-ban az egyesület arculattervezéséért és a Múltúra-csomagért megkapta a magyar grafikusművészek legrangosabb díját, az Arany Rajzszöget.

A World Illustration Award a grafikusok, illusztrátorok elsőszámú nemzetközi megmérettetése, melyen hat különböző kategóriában, illetve három különdíjat hirdetnek győztest. Az idei esemény Design kategóriamezőnye IDE kattintva tekinthető meg.

Címkék: díj, design, esztergom, london

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.