Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Január 24. 17:17, hétfő | Belföld

Esztergomi zenekar a Magyarock Hírességek Csarnokában

Esztergomi zenekar a Magyarock Hírességek Csarnokában

Az esztergomi ComeOn RB zenekar „hidd el testvér, néha még én is álmodom” című frissen megjelent nagylemezének nyilvános lemezbemutató koncertje 2022. január 29-én (szombaton) 19 órakor lesz Budapesten a Rockmúzeumban.

A koncert végén a Magyarock Hírességek Csarnokában kerül elhelyezésre a gitáros, Tóth József Citrom Ibanez Artist gitárja. A gitáros ezen a hangszeren játszotta fel 1990-ben a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, Megátkozott ember címmel Radics Béla szerzői lemezét.
Komárom-Esztergom megyéből Citrom az első zenész, akinek hangszere kiállításra kerül a Magyarock Hírességek Csarnokában, ahol állandó kiállítás keretében országos hírű zenészek hangszerei tekinthetőek meg. Itt látható Szörényi Levente első és - ma is használatos - utolsó gitárja, Som Lajos (Taurus, Piramis) Rickenbacker basszusgitárja és Bencsik Sándor (P. Mobil, P. Box) Ibanez Artist szólógitárja.
A koncert előtt a Radics Béla Emléktársaság tisztújító közgyűlése lesz.

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak a szervezők!

https://www.rockcsarnok.hu/
https://www.facebook.com/r.b.kapitany/
https://www.youtube.com/watch?v=PgOHJ0l0zqg
https://www.youtube.com/watch?v=8AxvqqGVu64

Helyszín: Budapest, Kárpát u. 23, 1133

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni