Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2013. Február 25. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Esztergomot mindenkinek látnia kell!

Esztergomot mindenkinek látnia kell!

Hangulatos és látványos összeállítást készített a minap a femcafe.hu Szentendre kihagyhatatlan látnivalóiról. Olvasóink segítségével mi pedig Esztergom szépségeit szeretnénk összegyűjteni egy képgalériába!

"Budapesttől nem messze, a Duna mentén fekszik Szentendre, Pest megye egyik leghangulatosabb települése. Káprázatos nevezetességeinek és kulturális életének köszönhetően méltán állíthatjuk, hogy Szentendrét mindenkinek látnia kell" - olvasható a femcafe.hu-n.

Mindezzel pedig mi is teljesen egyetértünk, igaz a városnevet Esztergomra, a megyét pedig Komárom-Esztergomra cserélve. Éppen ezért szeretnénk összegyűjteni egy látványos, saját galériába a város nevezetességeit, látnivalóit, melyhez Olvasóink segítségét kérjük. Akinek akad olyan fotója, melyet szívesen látna az InfoEsztergom.hu a várost bemutató fotótárjában, az küldje el számunkra a dunakanyar@dunakanyar.hu emailcímünkre vagy töltse fel Facebook oldalunkra!

Mutassuk meg együtt, miért is kihagyhatatlan Esztergom!Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 15:08, csütörtök | Helyi

Elítéltek a gyárban bombariadót okozó férfit

Közveszéllyel fenyegetés bűntette és a kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészségnek az ellen a férfi ellen, aki bombariadóval akart kárt okozni munkáltatójának.

2020. Május 28. 14:50, csütörtök | Helyi

Idős bácsit ütött le, majd rabolt ki egy férfi Esztergomban

A gyanú szerint a 22 éves békési lakos egy idős férfit megütött, majd a földön fekvő sértettől a táskáját az értékeivel együtt elvette – közölte a rendőrség..

2020. Május 28. 08:56, csütörtök | Helyi

Ganxta Zolee hamarosan Esztergomban lép fel különleges formációjával

Ganxsta Zolee és Takács Vilkó az akusztikus Dos Diavolos formációjukkal lépnek fel június 13-án 19 órától a Nautilus Hajós Bárban.

2020. Május 28. 08:20, csütörtök | Helyi

Tintasugaras nyomtatóval készült jogosítványt adott a rendőröknek

Vádat emeltek a férfi ellen, aki Esztergomban bukott le hamis jogosítványával. Pénzbüntetésre ítélhetik.