Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2016. December 07. 14:19, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Év Önkéntese díjat kapott az esztergomi Meseösvény

Év Önkéntese díjat kapott az esztergomi Meseösvény

Idén az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány Meseösvény nevű programja kapta az Év Önkéntes Programja díjat. A Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület hatodik alkalommal adta át az elismerést december 4-én.

Jó néhány programot szervez az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány, köztük a Meseösvényt, mely idén június 25-én zajlott le a Vár domboldalában. A nagyszabású családi programon önkéntesek több állomással fogadták idén is a családokat. A mesék mellett feladatok, próbatételek és könyvcsere is várta a gyerekeket.

A Meseösvény sikerességét nemcsak a résztvevők, hanem a szakma is elismeri, hiszen az Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület idén az Év Önkéntes Programja díjjal tüntette ki az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány programját.

A szervezet természetesen a jövőben is szeretné megrendezni ezt az eseményt, sőt terve, hogy eljusson a Meseösvény az óvodákba is.

Mindemellett folytatódnak az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány családlátogatásai, a kisgyermekes szülőknek gyermeknevelési kérdésekről tartott előadások, beszélgetések, szülőklubok, illetve a LogiKaLand program is.

Utóbbi a közelmúltban mutatkozott be a fővárosban, a Várkert Bazárban a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) által kezdeményezett Családszervezetek I. Jótékonysági Adventi Vásárán.

Fotók: facebook.com/Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 10:52, csütörtök | Helyi

Erdei kutyasétáltatás

A Pilisi Parkerdő Zrt. célkitűzései közé tartozik a felelős kutyatartás erdei szabályainak és normáinak terjesztése, megismertetése.

2022. Május 18. 13:53, szerda | Helyi

Felborult egy autó a 11-es főúton

Május 18-án, szerdán 13 óra után lesodródott az útról, és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó a 11-es főút 71-es kilométere közelében, Tát és Esztergom között.

2022. Május 18. 13:12, szerda | Helyi

Migránsokat fogtak el Esztergomban

Május 18-án, szerdán reggel egy migránsokkal teli kisbuszt állítottak meg a rendőrök Esztergomban, a Nagy Duna sétánynál.

2022. Május 18. 11:44, szerda | Helyi

SOS!!!! Örökbefogadókat keresünk!

Ez a poszt több órányi mély levegő vétel, nyugodjunk meg, mert letiltanak gondolat után született.