Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Január 31. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Evett, ivott a 30 éves női betörő

Evett, ivott a 30 éves női betörő

Vádemelést javasolt az esztergomi rendőrség a minap abban az ügyben, melyben egy 30 éves táti nőt gyanúsítanak azzal, hogy betört egy pincében, ahol evett, ivott és tört-zúzott, majd távozott.

Feldúlt állapotban találta táti pincéjét tulajdonosa még 2013. július 24-én reggel. A polcokról több üveg szeszesital és élelmiszer is hiányzott. Mindenhol üvegszilánkok hevertek, és a korábban a falon lévő trófeára is törötten talált rá. A behatoló a tulajdonos kiérkezésekor is a pincében volt. Kiderült, hogy a 30 éves nő az egész éjszakát ott töltötte, közben elfogyasztott mindent, amit ott talált. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták I-né G. Hajnalkát és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A táti nő ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet szerdán vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Evett, ivott, tört-zúzott a 30 éves női betörő Táton

Evett, ivott, tört-zúzott a 30 éves női betörő Táton

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.