Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

A fiatalkorú férfi 2020. július 2-án az egyik esztergomi műszaki üzletben úgy lopott el egy 29 999 forint értékű mobiltelefont, hogy az áruvédelmére szolgáló, a dobozon lévő úgynevezett pók etikettet előbb a fogával szétrágta. Ezután a dobozból a telefont kivette és zsebre rakta – közölte az ügyészség.

A fiatal az üzletből fizetés nélkül távozott, de észrevette, hogy a biztonsági őr figyeli őt, ezért a telefont az áruház üzletsorán lévő lottózó asztalára tette, majd távozott. Az áruház biztonsági őrei ezután intézkedés alá vonták és az esztergomi rendőrök kiérkezéséig visszatartották, a telefont pedig visszavették.

Az ügyészségnek a vádiratban írt indítványa alapján a vádemeléskor már nagykorú férfit az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 80 óra közérdekű munka büntetésre ítélte. A büntetővégzés jogerős.

Korábbi cikkek:

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Mentőhelikopter érkezett Dorogra

Kisrepülő-baleset történt az esztergomi reptéren

Videó a képre kattintva indul!

Címkék: ítélet, lopás, tolvaj


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 14:00, szombat | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 16. 11:30, szombat | Helyi

Öt embert kórházba szállítottak szén-monoxid-mérgezés miatt

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a sárisápi házban csütörtökön.

2021. Január 16. 08:12, szombat | Helyi

Elfogták a garázsfeltörőket

A nyomozók két férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során sikerült az ellopott értékeket is hiánytalanul megtalálni, amit a károsultak hamarosan visszakapnak.

2021. Január 16. 08:04, szombat | Helyi

Országot járva törtek be számtalan helyre, Esztergomban is - VIDEÓ

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.