Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 12. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem szexel VV Attila

Ezért nem szexel VV Attila

Egy nővel sem volt a VV-győztes, mióta kijött a luxusbörtönből. Pedig állítólag válogathatna a jelentkezők közül.

Nemrég arról beszélt a VV Attila, hogy szívesen alapítana már családot, ám a magánélet jelenleg csupán másodlagos szerepet játszik nála. Egyelőre még csak normális életre vágyik, nem családra. "Nem zárkózom el ettől, ha úgy alakul, akkor bele fogok vágni, de erőltetni nem akarom. Ha meglenne már az a nő, akkor szívesen tervezgetném a családot" - árulta el a Star magazinnak a Való Világ győztese, aki egyelőre kutyájával, Artúrbandival osztja meg életét.

Régen kevés olyan lány volt az életében, akikhez gyengéd szálak is fűzték, a Való Világ után ez minden bizonnyal megváltozik, hiszen rengeteg nő áhítozik a VV5 összeférhetetlenjére. Attila ezzel tisztában is van, és fél év bezártság után nem nagyon akarja kéretni magát. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - nem szexelt, amióta kijött a Villából.

Egyesek szerint ez nem meglepő, mivel szerintük a VV5 győztese nem képes egy nővel sem normálisan bánni, mások szerint pedig talán valami gond lehet vele, ha ennyi "megvonás" után, amikor számos lehetősége akad, mégsem képes teljesíteni. "Egyelőre semmi csajozás nem volt, nők közelébe sem kerültem az elmúlt napokban. Még nem d...gtam senkivel. Az a baj, hogy folyamatosan interjúzom. D...gnék, de nincs rá időm" - vallotta be Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára