Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2014. Január 29. 07:40, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Facebookon fenyegetőzött az esztergomi férfi, zaklatás lett a vége

Facebookon fenyegetőzött az esztergomi férfi, zaklatás lett a vége

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy esztergomi férfi ellen, aki internetes bejegyzéssel a távolból avatkozott bele egy olyan családi ügybe, amit csak hallomásból ismert.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon még 2013. július 29-én feljelentést tett egy férfi, mert megfenyegették. Elmondta, hogy az egyik közösségi portálon élettársa korábbi párjának a testvérétől kapott üzenetet. Az Esztergomban élő R. Lajos azért írt neki, mert úgy tudta, hogy az öccsének a kislánya láthatásából adódóan konfliktusa volt a férfivel. Testvére védelmére akart kelni, ezért azt írta neki, hogy ha még egyszer fenyegetni próbálja a testvérét, bántalmazni fogja. Elmondása szerint mikor a levelet elküldte, komolyan gondolta a leírtakat. Utóbb azonban rájött, hogy nem ez a megoldás. Öccse ugyanis hivatalos úton nélküle is rendezni tudja gyermeke elhelyezését. A kapitányságon zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 36 éves esztergomi R. Lajos ellen. A nyomozást a napokban lezárták, az ügy iratait 2014. január 22-én vádemelési javaslattal elküldték az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.