Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Január 22. 11:37, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Fagytól mentettek meg egy álláskeresőt a rendőrök Esztergomban

Fagytól mentettek meg egy álláskeresőt a rendőrök Esztergomban

Két férfin is segítettek a rendőrök az elmúlt napokban a nagy hidegben. Esztergomban egy kisvejkei férfi mentettek meg a fagytól.

Nem ismerte Esztergomot az a kisvejkei férfi sem, akin január 21-én éjszaka segítettek a helyi rendőrök. A férfira a belvárosban találtak rá a járőrök állampolgári bejelentést követően. A bajba jutott elmondta, hogy álláskeresés céljából érkezett a városba. Az interjút követően újonnan megismert társaival italozott, de a szórakozóhelyről már nem talált vissza szállására. A rendőrök nem hagyták magára a férfit, a -8 fokos hidegben ugyanis az utcán megfagyott volna reggelre. A járőrök beültették őt szolgálati gépjárművükbe és a férfit elvitték a szállására.

Egy másik férfin Tatabányán segítettek a rendőrök január 22-én éjszaka. A vasútállomás peronjaira vezető folyóson találtak rá a járőrök egy Oroszlány területén élő hajléktalanra. A férfi az egyik padon üldögélt. A rendőrök látták rajta, hogy átfázott és biztosak voltak abban is, ha magára hagyják, reggelre megfagyhat. A férfi elmondta rendőröknek, hogy kórházban volt, ahonnan napközben kiengedték. Oroszlányba akart visszajutni, mire azonban kiért a vasútállomásra, már nem közlekedett vonat a szomszédos városba. A járőrök ismét az Utcai Szociális Segítők Egyesületének munkatársaitól kértek további segítséget, akik krízisautójukkal a helyi hajléktalanszállóra vitték a férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT