Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Július 31. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben

Fegyveres rablás történt Búbánatvölgyben még szombaton, információink szerint két ismeretlen egy idős házaspárt saját házukban addig fenyegetett fegyvernek látszó tárggyal, míg a sértettek átadták értékeiket.

Több forrásunk is jelezte, hogy szombaton fegyveres rablás történt Esztergom-Búbánatvölgyben az első tó közelében. Információink szerint egy külföldi állampolgárságú idős házaspárt rabolt ki fegyverrel két férfi, akik az esti órákban behatoltak a sértettek kertjébe, majd felugrottak a teraszra, ahol megfenyegették az áldozatokat. A házaspár pénzét, értékét átadta, majd a rablók elmenekültek. Többek szerint a rendőrség nagyerőkkel vonult a helyszínre.

Az információval kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is, a hatóság pedig az alábbi közleményt küldte meg számunkra:

Július 27-én éjszaka két arcát maszkkal eltakaró férfi a nyitott teraszajtón keresztül behatolt egy esztergomi házba, majd fegyverrel a kezükben pénzt követeltek az ott nyaraló német házaspártól. Az elkövetők nem bántották a sértetteket, amint a pénztárcából megszerezték a készpénzt, távoztak.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben. A tetteseket még keresi a rendőrség.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT