Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Július 31. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben

Fegyveres rablás történt Búbánatvölgyben még szombaton, információink szerint két ismeretlen egy idős házaspárt saját házukban addig fenyegetett fegyvernek látszó tárggyal, míg a sértettek átadták értékeiket.

Több forrásunk is jelezte, hogy szombaton fegyveres rablás történt Esztergom-Búbánatvölgyben az első tó közelében. Információink szerint egy külföldi állampolgárságú idős házaspárt rabolt ki fegyverrel két férfi, akik az esti órákban behatoltak a sértettek kertjébe, majd felugrottak a teraszra, ahol megfenyegették az áldozatokat. A házaspár pénzét, értékét átadta, majd a rablók elmenekültek. Többek szerint a rendőrség nagyerőkkel vonult a helyszínre.

Az információval kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is, a hatóság pedig az alábbi közleményt küldte meg számunkra:

Július 27-én éjszaka két arcát maszkkal eltakaró férfi a nyitott teraszajtón keresztül behatolt egy esztergomi házba, majd fegyverrel a kezükben pénzt követeltek az ott nyaraló német házaspártól. Az elkövetők nem bántották a sértetteket, amint a pénztárcából megszerezték a készpénzt, távoztak.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben. A tetteseket még keresi a rendőrség.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.