Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 24. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fegyvert fogott a kisboltosra és ki akarta rabolni, vádat emelnek ellene

Fegyvert fogott a kisboltosra és ki akarta rabolni, vádat emelnek ellene

Befejezték a budapesti nyomozók annak a férfinak az ügyét, aki fegyvert fogott egy kőbányai kisbolt tulajdonosára.

A 24 éves fóti K. Dávid még 2018. január 17-én este megpróbált kirabolni egy kőbányai üzletet. A férfi miután bement az Üllői úti kisboltba, egy gáz-riasztó fegyvert fogott az eladóra és a bevételt követelte. Az eladó először próbálta szóval tartani a férfit, majd egy hirtelen mozdulattal ráfogott a fegyverre és megpróbálta elvenni támadójától. A dulakodás közben egy vásárló is belépett a boltba, aki látva a bajba jutott eladót az utcára futott és egy járókelőtől kért segítséget. A rabló ekkor megijedt és fegyverét hátrahagyva elmenekült az üzletből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztály nyomozói azonosították K. Dávidot, akit 2018. november 23-án egy ferencvárosi lakásban elfogtak. A rendőrök a férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.