Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Február 04. 07:56, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Fejszét, tésztát és krumplit vitt a betörő

Fejszét, tésztát és krumplit vitt a betörő

A gyanú szerint többször is lopott Nyergesújfalun az a férfi, aki a körzeti megbízott buktatott le a minap. A betörő zsákmánya egyebek közt tészta, krumpli és két fejsze volt.

Betörésre, kutatás nyomaira ért haza egy nyergesújfalui asszony január 31-én. Kettő fejszéje, egy csomag száraztészta és egy kiló burgonya tűnt el házából, míg nem tartózkodott otthon. Feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök még aznap elfogták H. Bélát, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az 55 éves férfi január 31-én kétszer is találkozott a rendőrökkel. Először délelőtt, mikor kerékpárjával Lábatlan belterületén közlekedett. Igazoltatta őt a helyi körzeti megbízott és csomagjait is átvizsgálta, de a szatyorban talált eszközöket akkor még nem lehetett bűncselekmény elkövetéséhez kötni. Délután a körzeti megbízott meghallotta, hogy a nyergesi házból mik tűntek el, egyből tudta, hogy azok H. Bélánál vannak. Felismeréséről szólt az esztergomi nyomozóknak, addig pedig megkereste a gyanúsítottat. Otthonában talált rá, innen állította elő az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol kollégái gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség. A hatóság emellett vizsgálja, hogy a H. Bélától lefoglalt tárgyak származhatnak-e további bűncselekmények elkövetéséből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT