Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Január 30. 07:35, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/katasztrófavédelem

Felborult egy kocsi Esztergomban - Táton egy másik villanyoszlopnak csapódott

Felborult egy kocsi Esztergomban - Táton egy másik villanyoszlopnak csapódott

Egy ember megsérült, miután felborult autójával hétfőn Esztergomban a Dorogi úton. Táton is megsérült egy autóvezető, amikor villanyoszlopnak csapódott.

Felborult egy személyautó hétfő este az Esztergom külvárosában húzódó Dorogi úton, a reptér közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A korábbi hírek ellenére azonban nem előzött az autós, hanem a kocsi elé ugrott egy kutya, és hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt a sofőr, aki elsődleges információink szerint a balesetben megsérült, ezért őt a mentők ellátták.

Egy másik sérüléssel járó baleset is történt a térségben. Táton a Deák Ferenc utcában lesodródott az úttestről és egy út menti villanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő délután. A balesethez a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A kocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították.

A rendőrség szerint a 39 éves táti férfi közlekedett 16 óra 8 perckor Citroenjével a Deák Ferenc úton a Látóhegyi út irányába. Elkezdett balra kanyarodni, azonban nem győződött meg arról, hogy járművét egy Suzuki előzi. A Suzuki vezetője az ütközés elkerülése végett járművét hirtelen balra kormányozta és egy füves útpadkára lehajtott, majd egy vízelvezető árkon keresztülhaladva ütközött neki fa villanyoszlopnak. (FOTÓN)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.