Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 02. 08:58, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Feldobták a fogyasztók az esztergomi dílert – jöhet a vád - FOTÓK

Feldobták a fogyasztók az esztergomi dílert – jöhet a vád - FOTÓK

Vádemelés előtt áll az az esztergomi díler, amelyet társával együtt még tavaly fogott el a rendőrség, miután a fogyasztók feldobták őket. A héten zárult le a nyomozás és kezdődhet a tárgyalás.

2012. november 15-én hét személyt állítottak elő az esztergomi rendőrök kábítószer fogyasztás gyanúja miatt az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A kábítószer gyorsteszt mindannyiuk esetében pozitív eredményt mutatott. A fogyasztók gyanúsítotti kihallgatásukon elmondták, hogy a drogot a 27 éves esztergomi H. Attilától vásárolták. A rendőrök kábítószer terjesztés gyanúja miatt elfogták a fogyasztók által megnevezett férfit, akinek a lakásán tartott házkutatás során nagy mennyiségű kábítószert találtak. Őrizetbe vételét követően a rendőrség kezdeményezésére a férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Vádemelés előtt az esztergomi drogdíler

Az esztergomi terjesztőn keresztül a rendőrök eljutottak a 23 éves budapesti B. Gergőhöz is, akitől az esztergomi díler a gyanú szerint a drogot beszerezte. Nála 2012. november 20-án tartottak házkutatást az esztergomi nyomozók, melynek során kábítószert és annak terjesztésére, értékesítésére alkalmas eszközöket találtak. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Vádemelés előtt az esztergomi drogdíler

H. Attila és B. Gergő ellen – előzetes letartóztatásuk mellett – az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, melyet a szerdai lezárását követően vádemelési javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.