Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 03. 08:48, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Feljutottak az esztergomi sakkozók az NB II-be

Feljutottak az esztergomi sakkozók az NB II-be

Esztergomi Sakk Club az NB II-ben és versenyek futószalagon

A megyei bajnok Esztergomi Sakk Clubot a Magyar Sakkszövetség tájékoztatta, hogy osztályozó mérkőzés nélkül feljutottak az NB II-be. Így városunknak van egy újabb NB-s csapata.

A fiatalok versenyeztetése mellett a csapat megerősítése jelenleg az elsőszámú feladat, de az egyesület Esztergomba is szeretne minél több sakkozót rendszeresen elhozni – tájékoztatta az infoesztergom.hu-t Kovács Géza a sakk club vezetője.

Május 20-án a III. Szobi Tibor schnell versenyt rendezik a Szentgyörgymezői Olvasókörben http://chess.hu/iii-szobi-tibor-emlekverseny-snell/, június 10-11-én Aragónia Jolán (első ismert magyar női sakkozó) tiszteletére szerveznek nemzetközi rapid sakkversenyt a Bazilika árnyékban. (Erre a kiemelt versenyre már öt országból jelezték a részvételi szándékot.)

Az Esztergomi Sakkiskola tanulóit pedig folyamatosan várja a Kiss János Altábornagy út 24. szám alatt hétfőn és pénteken 15-17 óra között.

Címkék: esztergom, sakk, sakkiskola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT