Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2019. Augusztus 17. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám facebook oldala

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

A pilisszentléleki bekötőtúton már dolgoznak, de megújul az Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti út is - mondta Hernádi Ádám, Esztergom turisztikai fejlesztéséért felelős miniszteri biztos.

Hernádi Ádám saját facebook profilján számolt be minderről:
"A napokban egyeztettem Szilvai József Attilával, a Magyar Közút Zrt. vezérigazgatójával, akivel arra a közös nevezőre jutottunk, hogy mind turisztikai szempontból, mind fejlesztéspolitikai szempontból fontosnak tartjuk a városunkba bevezető utak minőségét, hosszútávú állagmegóvását! Sikerült elérni, hogy a Magyar Közút felújítja Pilisszentlélek bevezető útját, illetve Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti főutat. Aki a pilisszentléleki úton járt, már láthatja az előkészítési munkálatokat. A kopóréteg cseréje körülbelül 3,5 km útszakaszt érint. Részemről ezt közös sikernek könyvelem el, de csak kezdetnek tekintem. Mert nekünk Esztergom az első!" - írta a posztban Hernádi Ádám, aki a Fidesz-KDNP polgármester-kelöltjeként indul az őszi önkormányzati választásokon Esztergomban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.