Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 17. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám facebook oldala

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

A pilisszentléleki bekötőtúton már dolgoznak, de megújul az Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti út is - mondta Hernádi Ádám, Esztergom turisztikai fejlesztéséért felelős miniszteri biztos.

Hernádi Ádám saját facebook profilján számolt be minderről:
"A napokban egyeztettem Szilvai József Attilával, a Magyar Közút Zrt. vezérigazgatójával, akivel arra a közös nevezőre jutottunk, hogy mind turisztikai szempontból, mind fejlesztéspolitikai szempontból fontosnak tartjuk a városunkba bevezető utak minőségét, hosszútávú állagmegóvását! Sikerült elérni, hogy a Magyar Közút felújítja Pilisszentlélek bevezető útját, illetve Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti főutat. Aki a pilisszentléleki úton járt, már láthatja az előkészítési munkálatokat. A kopóréteg cseréje körülbelül 3,5 km útszakaszt érint. Részemről ezt közös sikernek könyvelem el, de csak kezdetnek tekintem. Mert nekünk Esztergom az első!" - írta a posztban Hernádi Ádám, aki a Fidesz-KDNP polgármester-kelöltjeként indul az őszi önkormányzati választásokon Esztergomban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT