Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2018. December 18. 18:04, kedd | PR

Felülmúlhatatlan áron rendelhet cipőt online kedvezménnyel

Felülmúlhatatlan áron rendelhet cipőt online kedvezménnyel

Cipőből sohasem elég, mindig szembejön egy újabb darab, amit - minden logikát félredobva - meg kell venni. Előfordulhat hó végén, hogy bármennyire szeretnénk, le kell mondanunk egy csodás csizmáról vagy félcipőről.

Ámde van segítség: folyamatosan vásárolhatunk szuper áron lábbelit kedvezményes kupon vagy -kód segítségével.

Hogyan spóroljunk a legkönnyebben?

Sokan azt gondolják, egy lehetőségük van a ‘jóárasított’ cipővásárlásra, és ez a szezon közi vagy szezon végi leárazások kivárása. Ám nem kell kihagyni a remek vételt, ha épp nem hirdetik meg az üzletben az akciót. A kuplio.hu oldalán számtalan termékkategóriában találunk folyamatosan felhasználható online kuponokat, amelyeket bevethetünk nagyon sok márka esetében rendelésnél. Így komoly kedvezményt érvényesíthetünk - cipővétel esetén is.
Az egyik legkomolyabb, hatalmas választékkal rendelkező cipő webshop az ecipo.hu, amely felül- vagy inkább alulmúlhatatlan árairól ismert. A fenti, online kuponokat és kódokat közzétevő weboldal segítségével még jobb áron szerezhetjük be következő kedvencünket ezen az oldalon.

Egyre többen rendelnek ruházati cikket online

Nyugodtan rendelhetünk webáruházból cipőt, mivel a komoly ruházati webshopok arra törekednek mérettáblázatokkal és a méretek pontos definiálásával, hogy minél többen megtalálják a számukra ideális darabot. A törekvés érthető: senki sem szeretné, ha kedvezőtlen ügyfélvélemények terjednének, ha a vevők nem jönnének vissza, és azt sem, ha rengeteget kellene azzal foglalkozni, hogy újraküldjék a rossz méretben rendelt termékeket.
Az olyan online boltok, mint az ecipo.hu pontos leírással szolgálnak a lábbeli anyagáról, színéről és méretéről is. Ilyenkor már csak az a dolgunk, hogy a legjobb kedvezményeket válasszuk mellé, akár férfi vagy női cipők, akár táskák iránt érdeklődünk.A kuplio.hu honlapon akár 7 különböző kedvezménykupon feltételeit is összevethetjük. Pár példát mutatunk a lehetőségekből.

Rengeteg módon nyerhetünk

Gyerekcipőből sosem elég - ezt a szülők jól tudják. Az ecipo.hu választékára ezeknek a termékeknek az esetén akár 50 százalékos árengedmény vonatkozik, csak a megfelelő Ecipo.hu kuponra kell rákattintanunk, majd továbblépni az összegyűjtött akciós termékekre. Sok más hasonló kedvezményben is részesülhetünk Ecipo kupon révén: gyerekcipők mellett többek közt női cipők is vásárolhatók így.
Ez még nem minden, az ecipo.hu választékára kedvezményes kód is beváltható: a végösszegből az online rendelés esetén többezer forint lejön, ha érvényesítünk egy adott kódot. Ilyen kódból csak az ecipo.hu esetében is többféle van, azaz nem korlátozódik a jobb ár egyfajta terméktípusra.
Akár az egész családnak bevásárolhatunk hihetetlen áron lábbeliből, bármikor. Vagy - magunknak vehetünk jópár gyönyörű darabot.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.