Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. December 03. 07:49, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Fénymásolt forgalmival, kábítószerrel ittasan - elkapták

Fénymásolt forgalmival, kábítószerrel ittasan - elkapták

Sorra tetőzte a bajt az a bajóti férfi, akit még a télen kaptak el a rendőrök. Az autós előbb egy fénymásolt forgalmit adott át a rendőröknek igazoltatásakor, majd kiderült, hogy alkoholt is ivott, sőt drog is van nála.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 22 éves férfi ellen, aki fénymásolt forgalmi engedéllyel, kábítószerrel a zsebében, ittasan vezette a gépkocsiját még január 8-án. A sofőrt Nyergesújfalu belterületén állították meg a járőrök. A bajóti férfi a jármű forgalmi engedélyét nem, csak annak másolatát tudta átadni az egyenruhásoknak. A rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a gyanúsítottal szemben, amely pozitív eredményt mutatott. A járőrök a személygépkocsit és a férfi ruházatát is átvizsgálták. Nadrágja zsebéből három alufóliába csomagolt gyantaszerű anyag került elő, az autó kesztyűtartójában pedig további kábítószer gyanús anyagot, valamint drogfogyasztáshoz szükséges eszközt találtak. A férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – kábítószerrel visszaélés vétség és járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az ügyben a rendőrség a nyomozást befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.