Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Június 24. 08:34, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/fotók: Varga Attila

Fergeteges hangulattal indult a nyári fesztiválozás Esztergomban

Fergeteges hangulattal indult a nyári fesztiválozás Esztergomban

Sztárfellépők, remek koncertek, izgalmas rögbi, rengeteg szórakozó esztergomi, környékbeli, sőt külföldi és fergeteges hangulat, mindez jellemezte a múlt hétvégi Nyárnyitó Fesztivált Esztergomban a Rugby Club Hotelnél.

Már rögtön a csütörtöki nyitónap megadta a kezdő hangulatát az esztergomi Nyárnyitó Fesztiválnak a Rugby Club Hotelnél, ahol pénteken a nap folyamán a sport, a rögbi vette át a főszerepet, majd este ismét a bulizás. A jó hangulatért – mint már nem egy rendezvényükön is láttuk – a rögbiseknek nem kell messzire menniük, és szerencsére mindezt átvette tőlük a közönség is. Igaz olyan sztárfellépőket felvonultató koncertek, remek környezet és italok, ételek valamint rögbimeccsek, kerekesszékes rögbibemutató mellett ez nem is volt annyira nehéz feladat a résztvevők számára.

Nyárnyitó Fesztivál Esztergom

Szombaton tulajdonképpen a fesztivál főnapjával aztán a tetőfokára hágott a hangulat, a sztárfellépőket felvonultató estre pedig a belépés ingyenes volt, köszönhetően a Stigonium Zrt.-nek, mely így köszönte meg mindenkinek az árvízi védekezésben nyújtott önkéntes munkáját. Még a vasárnap is tartogatott számunkra bőven fesztiválhangulatot, így a zárónapon is jó néhányan látogattak ki a koncertekre.

Nyárnyitó Fesztivál Esztergom

A Nyárnyitó Fesztivállal valóban kellőképpen beindíthattuk a nyári fesztiválozást, mely hamarosan, július 19-én folytatódik Esztergomban ugyancsak sztárfellépőkkel a Duna Party Zenei Fesztivállal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT