Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2020. December 02. 16:37, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Festmény értékbecslés és porcelán felvásárlás gyorsan, készpénzért

Festmény értékbecslés és porcelán felvásárlás gyorsan, készpénzért

Festmény értékbecslés magas áron

A festmények általában a legtöbbet érő darabok a régi hagyatékokban. Ezektől talán a legkönnyebb érzelmileg megválni, hiszen nem olyan használati eszközről van szó, mint egy antik óra, vagy régi asztal, amiket a nagyszüleinktől örököltünk. Ráadásul lehet, hogy a dédanyánktól ránk maradt és a nappaliba kitett festmény családunk tetszését sem nyeri el. A kidobás helyett sokkal érdemesebb eladni a képet.

A Lánchíd Galéria alkalmazottai több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a festmény felvásárlásokkal kapcsolatban. A galéria munkatársai nemcsak pontosak, megbízhatóak és gyorsak, de nagyszerűen meg tudják állapítani a festmény korát, elkészítési módszerét, és származási helyét. Ezek mind befolyásolják, hogy az ügyfél tenyerét mekkora összeg ütheti a festmény felvásárlás során. Kérje az ország egyik legjobb festmény felvásárló csapatának a segítségét. A galéria térítésmentes értékbecslést és ingyenes árajánlatot tesz Önnek a régi festményékért, melyet a www.keszpenz-fizetes.hu cím alatt igényelhet. Az ingyenes festmény értékbecslés menetét követően, akár azonnal készpénzhez juthat, hiszen a hazai műkincspiacot alaposan ismerő cég kiemelten magas áron fizet a festmény felvásárláskor!

A porcelán nem porfogó

Számos porcelánkészletnek az a sorsa, hogy a konyhaszekrényben, vagy egy eldugott szoba polcán porosodik. Rengetegen csak kacatnak tartják, szabadulnának a porcelánoktól, mert csak foglalja a helyet a lakásban, s nem is sejtik, hogy lehet, igazi kincs van a birtokukban. A kidobás helyett jobban jár, ha egy porcelán felvásárlóhoz fordul.

A budapesti galéria évtizedes rutinnal rendelkezik a porcelán felvásárlás terén. Kiváló, precíz és megbízható szakembereiknek első az ügyfél. Lakjon bárhol Magyarországon, akár a fővárosban, akár vidéken, nyugodtan kérheti tőlük a villámgyors, diszkrét, ingyenes értékbecslést, hiszen munkatársaik az egész országban állnak rendelkezésére. Ráadásul a térítésmentes árajánlatot követően akár azonnal készpénzzel fizetnek Önnek a porcelánokért. A galéria a hazai piacot figyelembe véve is kiemelten magas áron azonnal készpénzzel fizet a porcelán felvásárlásakor.

Tehát ne feledje, ki ne dobja és válassza a Lánchíd Galériát, ha azonnal készpénzre van szüksége!Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Helyi

Felborult egy autó Bajna határában

Újabb baleset történt térségünkben.

2021. Január 21. 05:47, csütörtök | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 20. 17:48, szerda | Helyi

Rendszámuk részlete buktatta le a teraszajtós bandát

Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rendőr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.

2021. Január 20. 12:26, szerda | Helyi

Letartóztatásban marad a nő, aki halálra késelte férjét

Már nem először késelt, korábban a fiát sebesítette meg súlyosan az asszony. Többször is mellkason szúrta.