Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. December 02. 16:37, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Festmény értékbecslés és porcelán felvásárlás gyorsan, készpénzért

Festmény értékbecslés és porcelán felvásárlás gyorsan, készpénzért

Festmény értékbecslés magas áron

A festmények általában a legtöbbet érő darabok a régi hagyatékokban. Ezektől talán a legkönnyebb érzelmileg megválni, hiszen nem olyan használati eszközről van szó, mint egy antik óra, vagy régi asztal, amiket a nagyszüleinktől örököltünk. Ráadásul lehet, hogy a dédanyánktól ránk maradt és a nappaliba kitett festmény családunk tetszését sem nyeri el. A kidobás helyett sokkal érdemesebb eladni a képet.

A Lánchíd Galéria alkalmazottai több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a festmény felvásárlásokkal kapcsolatban. A galéria munkatársai nemcsak pontosak, megbízhatóak és gyorsak, de nagyszerűen meg tudják állapítani a festmény korát, elkészítési módszerét, és származási helyét. Ezek mind befolyásolják, hogy az ügyfél tenyerét mekkora összeg ütheti a festmény felvásárlás során. Kérje az ország egyik legjobb festmény felvásárló csapatának a segítségét. A galéria térítésmentes értékbecslést és ingyenes árajánlatot tesz Önnek a régi festményékért, melyet a www.keszpenz-fizetes.hu cím alatt igényelhet. Az ingyenes festmény értékbecslés menetét követően, akár azonnal készpénzhez juthat, hiszen a hazai műkincspiacot alaposan ismerő cég kiemelten magas áron fizet a festmény felvásárláskor!

A porcelán nem porfogó

Számos porcelánkészletnek az a sorsa, hogy a konyhaszekrényben, vagy egy eldugott szoba polcán porosodik. Rengetegen csak kacatnak tartják, szabadulnának a porcelánoktól, mert csak foglalja a helyet a lakásban, s nem is sejtik, hogy lehet, igazi kincs van a birtokukban. A kidobás helyett jobban jár, ha egy porcelán felvásárlóhoz fordul.

A budapesti galéria évtizedes rutinnal rendelkezik a porcelán felvásárlás terén. Kiváló, precíz és megbízható szakembereiknek első az ügyfél. Lakjon bárhol Magyarországon, akár a fővárosban, akár vidéken, nyugodtan kérheti tőlük a villámgyors, diszkrét, ingyenes értékbecslést, hiszen munkatársaik az egész országban állnak rendelkezésére. Ráadásul a térítésmentes árajánlatot követően akár azonnal készpénzzel fizetnek Önnek a porcelánokért. A galéria a hazai piacot figyelembe véve is kiemelten magas áron azonnal készpénzzel fizet a porcelán felvásárlásakor.

Tehát ne feledje, ki ne dobja és válassza a Lánchíd Galériát, ha azonnal készpénzre van szüksége!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.