Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Március 13. 08:49, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KERMFK

Feszült volt - kirakatokat tört be az esztergomi férfi – VIDEÓ

Feszült volt - kirakatokat tört be az esztergomi férfi – VIDEÓ

Három üzlet kirakatát is betörte egy 22 éves férfi a minap, aki így vezette le a feszültségét. Pechére az esetet az egyik üzlet biztonsági kamerája rögzítette.

A gyanú szerint három üzlet kirakatát és egy családi ház ablakát törte be kővel S. János. Az esztergomi férfi szerda este követte el a bűncselekményeket. Gyalogosan járta Esztergom-kertváros utcáit, ahol két üzlethelyiség kirakatát is betörte. Ezután átsétált Dorogra, ahol egy áruház üvegét, néhány utcával arrébb pedig egy családi ház ablakát rongálta meg. Az egyik esztergomi üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a tettesről, ez alapján azonosították őt a dorogi nyomozók. A 22 éves férfit a rendőrök másnap otthonában elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. S. János gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondta, hogy céltalanul sétált aznap este az utcán. Feszült volt és idegességét három üzlet, majd egy családi ház ablakának betörésével vezette le. A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.