Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2024. Június 18. 15:20, kedd | Sport
Forrás: Gender Racing Team

FIA F4 CEZ 2024 | Slovakia Ring | 3. forduló

FIA F4 CEZ 2024 | Slovakia Ring | 3. forduló

Újra a dobogón ünnepelhettünk, magyar szurkolók előtt!

FIA F4 CEZ 2024 | Slovakia Ring | 3. forduló

Újra a dobogón ünnepelhettünk, magyar szurkolók előtt!

Biztos alapokkal

A hétvégét megelőzően újra volt lehetősége a csapatnak teszt-etapokat teljesíteni a szlovák aszfaltcsíkon. Nagyon értékes adatokat és tapasztalatokat sikerült gyűjteni a körök során.

A leggyorsabbak között

A szabadedzéseket követően látható volt: a mezőny elejébe tartozunk. Természetesen nem tudtuk mások mennyi tartalékot rejtegetnek, de tisztában voltunk vele, hogy mi se mutattuk még meg a fogunk fehérjét, így a pénteki záró időmérőre bizakodva fordultunk rá.

Időmérő

Nem alakultak ideálisan a körülmények, és elmaradtunk a saját elvárásainktól, de így sem búslakodhatott a csapat, hiszen a 6. rajtkockából várhattuk a szombati 1. versenyt.

Újra a helyünkön - 1. verseny

A pénteki programterv zártával sem ért véget a munka. Sokat dolgozott a csapat az este folyamán, hogy megtalálja a hiányzó századokat a pályán a szombati versenyre.
A 6. helyről rajtolva sikerült jó lendületet venni és Jonathan mások hibáit kihasználva stabilan autózott egészen a biztonsági autós fázisig. Az újraindítás után a tapadás visszaesett, így rendkívül küzdelmes utolsó pár kör következett, azonban briliáns versenyzéssel, még ha csak 125 ezredmásodperccel is, de sikerült megszereznie a csapat első idei dobogóját.

Megvívott csaták - 2. verseny

A szombati verseny befutója alapján a vasárnapi első versenyt a 3. pozícióból rajtolva kezdhettük meg. Egy erős rajt után körökig az élen lévő versenyzőt támadta Jonathan, akivel ádáz küzdelmet vívtak a futam során, egészen annak végéig. Sajnos a verseny utolsó harmadában nem alakult jól a helyzetünk, kénytelenek voltunk beérni ezúttal egy 5. helyezéssel.

Eszeveszett fordulatok - 3. verseny

A vasárnapi záró futamon minden megtörtént. A rajtot követően Jonathan egészen az utolsó helyekig esett vissza, ugyanis egy versenytárs eltalálta őt a féktávon. Ezt követően más incidens is történt a pályán, így piros zászlós megszakítás történt. Ami ezt követte, azt nehéz szavakkal leírni. Az idei szezon legerősebb teljesítményét nyújtva, körről-körre előre verekedve magát Jonathan ismét a pódiumra tört. Ráadásul a verseny második felében minden pályán lévő ellenfelénél gyorsabb volt.

„A 3. helyről rajtolva nagyok voltak az elvárásaink, azonban egy balesetbe keveredve egészen az utolsó helyig estünk vissza. A piros zászlót követően a mi tempónk volt a legjobb, és úgy gondolom, hogyha nincs az ütközés, akkor biztosan a futamgyőzelemért küzdhettünk volna. Mindenesetre így is rengetek pozitívum levonható erről a hétvégéről, jó így elmenni a nyári szünetre, ahol tovább dolgozhatunk azon, hogy lefaragjuk az utolsó pár századot a mezőny legelejétől.” - nyilatkozta fiatal francia pilótánk Jonathan Correrella"

Folytatás Most-ban, július 2 és 4 között!

Gender Racing Team

http://genderracingteam.hu

http://facebook.com/GenderRacingTeam

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 11. 20:57, csütörtök | Sport

Mecsekről a Fehérvár ralira

Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal.

2024. Július 11. 07:55, csütörtök | Sport

A Veszprém HC meghívást kapott férfi kézilabda klubvilágbajnokságra

A Veszprém HC szabadkártyával részt vehet a férfi kézilabda klubvilágbajnokságon.

2024. Július 11. 07:52, csütörtök | Sport

Watkins döntőbe lőtte Angliát

Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében.