Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 23. 16:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok,

akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Ezúttal pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

Gelencsér Tímea már több szépségversenyen is levette a lábáról a zsűrit, a fiatal szépség azonban most új szerepben mutatja meg magát, hiszen idén a Miss Balaton mentor csapatát erősíti. A 25 éves lány életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, néhány éve azonban profi szinten is belevetette magát a fitnesz világába. A megszerezett tudást és tapasztalatot a szépségversenyre jelentkező lányoknak is szeretné átadni.

„A mentori szerep egy igazán felelősségteljes feladat. Engem mindig is a családom és a barátaim támogattak az utamon, és mivel személyesen nem ismertem senkit, aki tapasztalt lett volna ebben a világban, többnyire magam készültem a versenyekre. Korábbi hazai és külföldi győztesektől próbáltam ellesni hogyan öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. De utána sajnos elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, ami teljesen elvette az önbizalmam” – árulta el Timi. „Amit akkor anyukám tanácsolt nekem, azt tudom én is minden lánynak mondani: saját adottságainkkal, erősségeinkkel kell megpróbálni érvényesülni és kihozni magunkból a legtöbbet. Fontos, hogy sokat sportoljunk, törődjünk a külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. A verseny egy óriási lehetőség, ami új ajtókat nyithat meg akár külföldön is” – mondta el a fiatal szépség.



Gelencsér Timi mellett Marton Adrienn, Magony Szilvi és Szabó Dóri erősíti majd a mentorok csapatát, akik, mint minden évben, idén is jelen lesznek a castingokon és a versenyt megelőző felkészítő táborban, hogy a lehető legtöbbet segítsék a lányokat, akik június 2-ig adhatják le jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon. Ebben az évben a jelentkezési korhatár is módosult és a 17 éves lányok is benevezhetnek a Miss Balaton 2018-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.