Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. December 07. 08:07, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Fiatal tolvaj kezén kattant a bilincs Esztergomban

Fiatal tolvaj kezén kattant a bilincs Esztergomban

Egy 19 éves esztergomi tolvajt fogtak a rendőrök kedden.

A rendőrök kedden 9 óra 30 perckor Piliscséven igazoltattak egy 19 esztergomi lakost. Megállapították, hogy a fiatalember ellen az Esztergomi Járásbíróság, lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit megbilincselték és az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Szintén kattant a bilincs egy tatabányai lakos kezén, aki ellen a Tatabányai Törvényszék, jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök december 6-án 20 óra 30 perckor ellenőrizték az 50 éves férfit. A körözött egy forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett Tatabányán, amikor igazoltatták. A rendőrök a jármű hatósági jelzéseit, forgalmi engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették és a sofőrt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

A körzeti megbízottak december 6-án 23 óra 25 perckor Ácson igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. A rendőrök a férfi adatait bemondás alapján rögzítették, azonban valótlant állított, a testvére születési idejét diktálta. A fiatalember ruházatát átvizsgálták és kabátja zsebében megtalálták személyi igazolványát. Az intézkedők megállapították, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Megbilincselték és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.