Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Április 09. 07:59, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fiatalok életveszélyben a hoteltorzónál – Őrült szórakozás!

Fiatalok életveszélyben a hoteltorzónál – Őrült szórakozás!

Elképesztő őrületre hívja fel a figyelmet a zeneiskola igazgató-helyettese: gyerekek mászkálnak a szigeten a hotel betontorzójának tetején. Szerinte az életveszélyes attrakció rendszeres.

Tisztelt Iskolák!

Az alábbi problémával fordulok Önökhöz;

Sajnos a Zeneiskola közvetlen szomszédságában lévő félkész beton torzó épület régóta keseríti életünket. A területet körbevevő kerítés több helyen rongálódott, melyen keresztül iskolás gyerekek csoportosan és rendszeresen bejárnak a lezárt területre, az ott lévő beton épületvázba bejárva balesetveszélyes sokszor életveszélyes helyzetnek teszik ki magukat.

Már ősz óta többször jeleztük a polgárőrségnek illetve rendőrségnek is a problémát, de a rendszeres járőrözésen kívül nem tudnak mit tenni, mert a terület magánterület és a tulajdonos felelőssége annak őrzése.

A levél megírásához az utolsó impulzus a tegnapi nap során készített - levélhez csatolt- néhány kép, melyek hajmeresztő felelőtlenségnek és életveszélynek a tanújelei. Gyanítjuk, hogy környékbeli tanulók a terület rendszeres látogatói, ezért kérjük, hogy tájékoztassák a tanulókat a helyzet veszélyeire, nehogy tragédia történjen.

Megtisztelő segítségüket előre is köszönjük.

Üdvözlettel:
Stipkovits Fülöp
intézményvezető-helyettes

Szülők, pedagógusok! Mindenki beszéljen gyermekével, hogy mindez elképesztően életveszélyes! Ne kockáztasság életüket és testi épségüket!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.