Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 27. 11:04, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Fizetés nélkül hajtott el a benzinkútról öt bedrogozott férfi Esztergomban

Fizetés nélkül hajtott el a benzinkútról öt bedrogozott férfi Esztergomban

Kábítószer fogyasztottak, fizetés nélkül távoztak a benzinkútról, ráadásul a sofőrnek jogsija sem volt. Öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként az esztergomi rendőrök.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást öt férfi ellen.

Egy 22 éves erdőkerti lakos november 25-én éjszaka Esztergomban, tankolást követően fizetés nélkül távozott. A bejelentés után az esztergom-kertvárosi polgárőrség hathatós közreműködésének köszönhetően az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei november 26-án éjfél után pár perccel Nyergesújfaluban a Bécsi úton ellenőrizték a gépjárművet és a benne ülő öt főt. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járműben tartózkodók beszéde összefüggéstelen és zavart volt, velük szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is.

Őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a kábítószerteszt is kimutatta a tiltott szer használatát. A nyomozók a süttői, ecsegfalvi, lábatlani, erdőkertesi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták. A 22 éves sofőrrel szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT