Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 08. 08:20, hétfő | Helyi

Fizetésképtelenség, tüntetés, drogbukta - A hét hírei

Fizetésképtelenség, tüntetés, drogbukta - A hét hírei

Esztergom fizetésképtelenné vált, kifizetések maradnak el, szolgáltatások állnak le, országos tüntetés a városban, drogos iskolások buktak le Dorogon, egyebek közt mindez történt múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

Esztergom fizetésképtelenné vált

Az önkormányzat számláját 400 millió forintos inkasszóval terhelte meg az állam az általa átvett intézmények költségeinek fedezésére, ezzel a város fizetésképtelené vált - közölte a polgármester szerdán az MTI-vel. Részletek itt!

A polgármester ebben látja a megoldást

Tétényi Éva az M1 Az Este című műsorának volt a vendége, melyben a polgármester kifejtette megoldási javaslatait Esztergom jelenlegi gazdasági helyzetére. Részletek itt!

Eszköz Kft: nem áll le a hulladékszállítás

Nem áll le a hulladékszállítás Esztergomban a város fizetésképtelensége miatt. A szemétszállításnak nincs köze a városi kassza helyzetéhez - közölte a társaság ügyvezetője. Részletek itt!

Tisztességes munkáért tüntettek a szakszervezetek

A világszerte meghirdetett akciónaphoz csatlakozva magyar és szlovák szakszervezetek képviselői együtt tüntettek a Mária Valéria híd esztergomi oldalán a tisztességes munkáért, a tisztességes foglalkoztatásért vasárnap. Részletek itt!

Újabb drogbukta Dorogon, ezúttal iskolában

Az iskolaigazgató kérésére vonultak ki a rendőrök kedden az egyik dorogi általános iskolához, ahol több tanuló is kábítószert fogyasztott. Három közülük épp a bejelentés előtt bukott le az anyag kínálása közben a WC-ben. Részletek itt!

Száguldás 130 ezerért

Három kirívó sebességtúllépést is megörökítettek a rendőrök szeptemberben megyénkben. A rekordereknek pedig jutalmuk a sárgacsekk. Különösen annak az autósnak, aki a megengedett 50 helyet 110-zel közlekedett. Részletek itt!

Az RTL Klub úticélja Esztergom és az Aquasziget

Esztergomban forgat jövő kedden az RTL Klub utazási magazinja. A Törzsutas című műsor stábja a város mellett az esztergomi élményfürdőt is bemutatja majd nézőinek. Részletek itt!

Vb-bronz, nemzetközi tornaviadal, tartoltak birkózóink

Újabb világbajnoki sikereket értek el a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózó, az utánpótlás ráadásul egy német nemzetközi versenyen kilenc ország 54 csapata közt a legtöbb aranyérmet szerezte. Részletek itt!

Európa-bajnoki bronz Leányvárra

Bronzérmet szerzett múlt hétvégén poreci junior Európa-bajnokságon Szabó Katinka (jobbra), a Leányvári SE cselgáncsozója. A fiatal versenyző az 57 kilogrammosok mezőnyében remekelt. Részletek itt!

X-Faktor: válogató nélkül is a műsorban?

Támadják az X-Faktort Zámbó Krisztián és Csobot Adél miatt. Az internetes fórumokon azt kifogásolják a legtöbben, hogy miért jutottak tovább olyan előadók, akiknek sem a hangi adottságaik, sem pedig az előadói képességeik nem százszázalékosak. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT