Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Július 19. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatal

Foci: Vigyázz, kész, rajt, Bajót! – Bajót-Gyula utánpótlás edzőtábor

Foci: Vigyázz, kész, rajt, Bajót! – Bajót-Gyula utánpótlás edzőtábor

Július 21-én hétfőn 11.00 órakor a bajóti kultúrházban tartandó ünnepélyes megnyitóval indul útjára a 8. Bajót-Gyula országos labdarúgó utánpótlás edzőtábor.

Az eseményt Popovics György a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke nyitja meg. Az idei évben is rekordszámú jelentkezés érkezett, 8 megyéből, sőt felvidékről is érkeznek az U15-ös korú ifjú focisták, hogy Bajóton majd Gyulán is megmérettessenek. Az ellenfelek között több neves hazai, román és szerb élvonalbeli csapat is lesz. Az edzőtábor résztvevői remélhetőleg mindent megtesznek, hogy a tavalyi évet is túlszárnyalják. Nem lesz könnyű, 2013-ban szinte mindent megnyertek. Nem véletlen, hogy 3-an közülük már a Grosics Akadémián fociznak!

A szervezők július 16-án szerdán a népligeti edzőtáborban látogatást tettek Lipcsei Péternél, a fradi U21-es csapatának újdonsűlt vezetőedzőjénél is. A delegációt Tóth Zoltán Bajót polgármestere és Aknai Róbert szakmai vezető képviselte. Lipcsei Péter, aki egyben az idei edzőtábor szakmai védnöke is, sok sikert kívánt a résztvevőknek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.