Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom-Megyei Rendőr Főkapitányság/Felhívás

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

Esztergom Városához tartozó Pilisszentlélek település a „Mi kis falunk” vígjátéksorozatnak köszönhetően egyre növekvő népszerűségnek örvend, melynek okán a főként a hétvégi és az ünnepek miatti hosszú hétvégéken, nagyszámú turista érkezik látogatóba a településre. A látogatók miatt jelentős mértékben megnövekszik a járműforgalom, azonban a település útszakaszainak várakozás céljára történő igénybevétele korlátozott.

A rendőrség felhívja Pilisszentlélekre látogatók figyelmét, hogy a település „behajtani tilos” és „megállni tilos” jelzőtáblával ellátott útszakaszain, valamint a buszforduló teljes területén (mely egy kereszteződés) történő szabálytalan megállást, folyamatosan ellenőrzi a város közterület felügyeletével közösen, így szabálysértés észlelve a parkoló járművek tulajdonosai, bírság kiszabására számíthatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.