Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2020. November 27. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Folytatódik a Látni és látszani kampány Esztergomban is

Folytatódik a Látni és látszani kampány Esztergomban is

Az országos program két állomása a megyében Esztergom és Tatabánya.

Idén is meghirdette a Látni és látszani 2020 elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányát az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottsága. Az akció október 19-től december 6-ig tart. Komárom-Esztergom megyében két helyszínen, Tatabányán és Esztergomban az OMV benzinkutakon adnak az egyenruhások hasznos tanácsokat az őszi-téli közlekedéssel kapcsolatban. Ugyanakkor a szakemberek ellenőrzik a járművek világítóberendezését, az ablaktörlő lapátokat és megvizsgálták a gumiabroncsok állapotát – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások felhívják a figyelmet, hogy a téli időjárási-, látási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell szembenéznie a közlekedőknek.

A járművezetők indulás előtt minden esetben ellenőrizzék a gépjármű világító berendezéseit, az akkumulátort, a hűtőfolyadékot, az ablakmosót és az ablaktörlő lapátokat! Hasznos lehet, ha az autóban zárak és szélvédő lefagyását gátló folyadék, tisztítókefe, jégkaparó is van! Nagyon fontos és időszerű a téli gumiabroncsok felszerelése, mert a csúszós útszakaszokon a nyári gumi nem megfelelő tapadása balesetveszélyes helyzeteket idézhet elő – hangsúlyozza a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Megint baleset történt a Kesztölci és a Suzuki út kereszteződésében

Különleges leletek kerültek a Duna Múzeumba - FOTÓK

Döntött a kormány a szigorításokrólEzek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 14:00, szombat | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 16. 11:30, szombat | Helyi

Öt embert kórházba szállítottak szén-monoxid-mérgezés miatt

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a sárisápi házban csütörtökön.

2021. Január 16. 08:12, szombat | Helyi

Elfogták a garázsfeltörőket

A nyomozók két férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során sikerült az ellopott értékeket is hiánytalanul megtalálni, amit a károsultak hamarosan visszakapnak.

2021. Január 16. 08:04, szombat | Helyi

Országot járva törtek be számtalan helyre, Esztergomban is - VIDEÓ

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.