Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 13. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik a napsütéses, száraz idő a hétvégén is

Folytatódik a napsütéses, száraz idő a hétvégén is

Még a hétvégén is többfelé 20 Celsius-fok körül alakulnak a hőmérsékleti maximumok, sok lesz a napsütés, csapadék pedig nem várható

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A középső területeken viszont többfelé megerősödik, a magasabb helyeken néhol viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Szombaton hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Napközben sok lesz a napsütés és csak helyenként élénkülhet meg a légmozgás. A leghidegebb órákban 3-9 fok lehet, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

A vasárnapra virradó éjszaka képződő köd gyorsan feloszlik. Napközben nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég. A minimumhőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok 17 és 23 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére