Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Január 07. 11:41, péntek | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

2022. január 10. és február 15. között ideiglenes forgalomkorlátozás és lezárás várható az esztergomi Sportcsarnok újjáépítési munkálatai miatt - adta hírül az esztergom.hu.

A lezárásokra két, a közúti forgalmat is érintő munkafázis elvégzésének idejére kerül sor:

A Gőzhajó utca és a Helischer József út kereszteződésében két ütemben kerül sor a közműépítésekre, melyek során a csomópont – szűkített közlekedési területtel – végig járható marad.

A Gőzhajó utcában tervezett munkálatok miatt a Gőzhajó utca szakaszosan, 2022. január 10. és február 15. között, több alkalommal – a daruzási munkálatok elvégzésének idejére, melyek során előre gyártott vasbeton elemek kerülnek beemelésre – teljes szélességben lezárásra kerül. A lezárás lehet fél, vagy egésznapos, illetve legfeljebb háromnapos.

A munkálatok ideje alatt a Gőzhajó utcai nagy, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalomban, a Kossuth Lajos utcai ág előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint.

A korlátozások pontos időpontjáról az egyes munkafolyamatokat megelőző napon tud az Önkormányzat tájékoztatást adni.

Arra kérik az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

Fotók: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 17:18, kedd | Helyi

Elnyelte a 200-ast az autómosó Dorogon, rongálásába kezdett a férfi

A 32 éves férfi nem viselte túl jól, hogy az önkiszolgáló autómosó elnyelte a pénzérméjét. Ellene rongálás miatt indítottak büntetőeljárást.

2022. Május 17. 17:16, kedd | Helyi

„Tenyérvonalak – Faludy György XX. százada” // Irodalmi kávézó

Kamaraszínházi előadás a Szentgyörgymezői Olvasókörben: az Irodalmi kávézó következő alkalmán Faludy György életét és művészetét felelevenítő előadást láthatnak a nézők.

2022. Május 17. 17:14, kedd | Helyi

Baba-mama klub - Fókuszban: A hozzátáplálás

A soron következő baba-mama klubban a hozzátáplálásról lesz szó.