Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 29. 08:29, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Forgalommal szemben részegen fának csapódott

Forgalommal szemben részegen fának csapódott

Részegen, jogsi nélkül, szemben a forgalommal hajtott kocsival fának egy esztergomi férfi vasárnap hajnalban. A 21 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett, 20 éves utasának azonban nem esett baja.

Minderről csak a balesetet követően értesültek a helyszínre érkező rendőrök, a két fiatalember ugyanis az ütközést követően a kocsit hátrahagyva hazamentek. A lakók hívták az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletét, miután a baleset során kidöntött fa a lakóházban is kárt okozott.

Még tartott a baleset helyszínelése, mikor a járőrök előállították a két fiatalembert. A sofőrről kiderült, ittasan vezette gépjárművét, ráadásul nem rendelkezett vezetői engedéllyel. Az általa elkövetett szabályszegések sorát növeli, hogy a forgalommal szemben közlekedett és a baleset okozását követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, ezért vele szemben eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A működésképtelenné vált járművet az Esztergom Tűzoltóság beosztottjai áramtalanították, majd félrevontatták, a kidöntött fát pedig eltávolították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.