Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 17. 14:25, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Forintra megveszi szőke nője szerelmét Alekosz

Forintra megveszi szőke nője szerelmét Alekosz

Nem engedheti meg magának, mégis százezreket költ barátnőjére a valóságshow-hős.

Alekosz annyira odavan kedveséért, hogy bármikor képes belefeledkezni a drága meglepetések vásárlásába, hiszen Betty öröme minden anyagi nehézség miatt kárpótolja.

- Élvezem, hogy egy olyan szép lány, mint Betty, engem akar. Ha meglepem valamivel, akkor látom rajta, hogy még jobban szeret! Teljesen igaz, hogy a pénz boldogít, ezzel el lehet érni a legtöbb dolgot. A párom sosem volt követelőző, de ha drága dolgokat kap, akkor olyan aranyosan tud örülni, hogy nem tudok betelni az érzéssel. Engem a boldogsága ösztönöz arra, hogy elhalmozzam őt, ez olyan, mint az apai szeretet, hiszen mégiscsak 20 éves. Százezer forintos ajándékokkal lepem meg alkalmanként - mesélte az Új Ásznak az okostojás, aki elárulta, hogy sokszor többet költ, mint amennyit megengedhet magának.
- Legutóbb egy szuperokos iPhone-t kapott tőlem, ugyanis internetfüggő, így mindig a világháló közelében lehet. A héten elviszem őt Bécsbe, hiszen sosem járt még külföldön, csak ezt megelőzően Erdélyben, ami hatalmas élmény volt számára. Betty még a tengert sem látta, ezért ha kitart mellettem, és együtt leszünk még a nyáron, akkor azt is megmutatom neki. Az ékszerektől annyira nincs odáig, de az éttermeket imádja, így gyakorta elviszem egy-egy gasztronómiai túrára - mondta a napilapnak Alekosz.

- Akarva-akaratlanul, sokszor a kelleténél mélyebben a zsebembe nyúlok. Nem azért költekezem, mert megtehetem, hanem mert egyszerűen nem tudok ellenállni Bettynek. Vannak olyan esetek, amikor érzem, hogy túl sokat költök, és vissza kellene venni a lendületből, de az, hogy velem van, mindenben kárpótol - tette hozzá a görög hős.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.