Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2021. Január 14. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fórumra várják az önkénteseket!

Fórumra várják az önkénteseket!

2021 januárjától kezdi meg munkáját a fiatalokkal a Horizont Egészségügyi Alapítvány Ifjúsági Tagozata Dorogon. A szervezet célja, hogy nyárig a fiatalokkal együttműködve megalakuljon a Dorogi Kutató Mentő Csoport.

Jelentkezhet az, aki elmúlt 16 éves! Felső korhatár nincs! Továbbá feltétel a büntetlen előélet, valamint alapfokú iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány!

A jelentkezőket, érdeklődőket várják január 16-án, szombaton 16 órakor kezdődő fórumra!

A jelentkezéseket a " horizontalapitvanydorog@gmail.com " - os levelezési címre várja a szervezet, illetve érdeklődni a +36/30/315-0075-ös telefonszámon lehet! A képzés időtartama 3 hónap, és ingyenes – közölte Ardelean Rajmund, a Horizont Egészségügyi Alapítvány Ifjúsági Tagozatának elnöke.

Az önkéntesek a Kutató-Mentő csoportban is feladatokat vállalhatnak, a polgárőrséggel közös szolgálatokat teljesíthetnek és alkohol-drogprevenciós tevékenységet is folytatnak majd.Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Helyi

Felborult egy autó Bajna határában

Újabb baleset történt térségünkben.

2021. Január 21. 05:47, csütörtök | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 20. 17:48, szerda | Helyi

Rendszámuk részlete buktatta le a teraszajtós bandát

Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rendőr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.

2021. Január 20. 12:26, szerda | Helyi

Letartóztatásban marad a nő, aki halálra késelte férjét

Már nem először késelt, korábban a fiát sebesítette meg súlyosan az asszony. Többször is mellkason szúrta.