Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 19. 08:26, kedd | Helyi
Forrás: lvp/Bőhm Balázs

Franciaországban vitézkednek az esztergomi fiatal rögbisek

Franciaországban vitézkednek az esztergomi fiatal rögbisek

Franciaországi U13-as túra keretében Leforestban rendezett 16 csapatos tornán vettek részt az ifjú Vitézek a minap, akik szerdán folytatják francia útjukat Cambraiba és a hétvégén újabb meccset játszanak a gallokkal.

A francia tornán résztvevő alakulatokat két 8 csapatos csoportba sorolták a szervezők. A Vitézek alakulata 3 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereséggel derekasan helyt állva harmadik helyen végzett a csoportjában, de végül nem jutott be a Final Fourba. Ezzel együtt egy emlékkupát hazahozhattak a játékosok. Az egész torna kimagasló játékosa Visi Balázs, az Esztergomi Vitézek kapitánya volt, akinek rögbi karrierjéhez számos edző sok sikert kívánt és reményteli szavakat fűztek játékához, amit garantál kiváló adottsága és remek hozzáállása a rögbi sporthoz.

Franciaországban vitézkednek az esztergomi fiatal rögbisek

Ezt követően szerdán Esztergom testvérvárosába Cambraiba utazik a csapat, hogy a városházi fogadás után a helyi klub együttesével közösen edzenek, majd egy mérkőzést játszanak. Mindeközben a szabadidőben kulturális programokon - Lille, Lens városnézés, Louvre múzeum látogatás, bányamúzeum a föld alatt és bevásárló körút – vesznek részt a tehetséges fiatal rögbisek.

A november 23-án pedig újra pályán az ifjú sereg, a 16 csapatos XI fős rögbit játszó Hazebrouck-i tornán mérettetik meg magukat a játékosok, akik vasárnap kora hajnalban indulnak vissza Bruxellesből Budapestre.

Kapcsolódó cikk:

Közben az Esztergomi Vitézek felnőtt csapata is nemzetközi szinten ért el sikereket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.