Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 13. 05:01, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Függő játszma - improvizációs színházi előadás Zacher Gáborral Esztergomban

Függő játszma - improvizációs színházi előadás Zacher Gáborral Esztergomban

Nagyszabású célzott prevenciós program motivációs szakaszának kezdő eleme.

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának megvalósítása március 1-étől 2020. szeptember 30-ig tart mintegy 97 és fél millió forintos forrással.
A program keretében március 19-én a Momentán Társulat és Zacher Gábor részvételével két improvizációs színházi előadást tart a szeretetszolgálat az esztergomi művelődési házban.

A szervezők a szakmai résztvevőket 14 órai előadásra várják, míg a drogprobléma iránt érdeklődő laikus résztvevőket (szülők, nagyszülők, felnőtt korú fiatalok) 18 órától.
A Momentán Társulat Magyarország legnépszerűbb improvizációs színháza. A nézők bevonásával mindig az aktuális közönségre szabva az előadásokat. Élethelyzetekre, karakterekre improvizálnak a társulat tagjai, illetve a nézők kihívások elé állíthatják az imprószínészeket. Az általunk használt formák alkalmasak arra, hogy humorral problémákat vessenek fel és azokra megoldási lehetőségeket mutassanak.

Zacher Gáborral együttműködve jött létre egy inspiráló improvizációs előadás a témában, mindig az adott célcsoportra szabva. Humorral szeretnék körbejárni a nehéz kommunikációs helyzeteket a téma kapcsán.

Az improvizációs színházi előadáson való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges: efop187oszsk@gmail.com címen (név, résztvevők száma)!

Regisztrációs adatlap ITT!

Facebook esemény ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.