Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Július 18. 12:05, csütörtök | Helyi
Forrás: (x)

Fürdőszobai rádió, nagyméretű fürdőlepedő, törölköző – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Fürdőszobai rádió, nagyméretű fürdőlepedő, törölköző – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Otthonunkban is megtapasztalhatjuk a relaxáló fürdőzés élményét, ha rendelkezésre állnak a megfelelő körülmények – a Tchibo webáruház heti ajánlatában pedig mindent megtalálunk ahhoz, hogy saját fürdőszobánkból egy pihentető, trópusi oázist varázsoljunk! A fürdőszobai bútorok, textilek és egyéb kiegészítők széles választékából akár teljesen meg is újíthatjuk a helyiséget, de egy-egy jól megválasztott darabbal is hatalmas változásokat érhetünk el!

Hasznos és praktikus, és rengeteg kellemes órát biztosíthat, ha a zene szerelmesei vagyunk: a bluetooth fürdőszobai óra és rádió behozza a zenét a fürdőszobába úgy, hogy közben nem kell amiatt aggódnunk, hogy az eszköz vizes lesz; felfröccsenő víz elleni védelemmel is el van látva, hiszen direkt a fürdőbe tervezték! Nagyméretű tapadókorongjával erősen ragaszkodik a sima felületekhez, emellett beépített kihangosító is van benne, így akár fürdés közben is fogadhatjuk a bejövő hívásokat! Ha a környezetet is óvnánk, akkor pedig a zuhanyzási időzítő funkció lehet majd a kedvencünk, hiszen ezáltal időt és vizet is spórolhatunk!

Három színben kapható a különösen puha és nedvszívó jacquard fürdőlepedő, amely kiváló minőségű cérnafrottír anyagával és mutatós, pöttyös mintájával mutatós és kedvelt darab lesz a fürdőszobában! A biopamutból készült fürdőlepedők rövid oldalán akasztó is található, színeik pedig (sötétszürke világosszürke türkiz szegéllyel, valamint szürke-rózsaszín és kétféle türkiz szürke szegélyekkel) mindig vidámságot csempésznek majd a fürdőbe!



Hasonló színvilágúak a nagyméretű, XL-es fürdőlepedők is, amelyek a mutatós, modern dizájnt ötvözik a biopamut nagyszerű tulajdonságaival! A rózsaszín-szürke csíkos, és a türkiz-szürke csíkos darab alján is apró ananász hímzés található, miközben a türkiz színvilágú fürdőlepedőn egy nagyobb ananász mintát is találunk. Hatalmas mérete (100x200 cm) különleges luxusérzetet kelt, miközben rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik, puhaságának köszönhetően pedig kifejezetten élvezetes beleburkolózni akár a kádból, akár a strand medencéjéből kilépve! Még több törölköző itt!

Hasonlóan nagy méretű, könnyű, jó nedvszívó és gyorsan száradó a különösen kicsire összehajtható, ananászos, kör alakú fürdőlepedő, amely 150 cm átmérőjű, és türkiz alapszínéhez sárga paszpólozás társul – a rajta található rengeteg ananász mellett! A fürdőlepedő rugalmas pántja kétfunkciós, ezzel egyfelől rögzíthető összehajtogatott állapotban, másfelől akasztóként is használható. Emellett kicsire összehajtható tulajdonsága az, ami ezt a darabot kifejezetten ideálissá teszi sportoláshoz vagy utazáshoz is, hiszen nem foglal sok helyet a csomagunkban!

Hasonló színvilágú, vagyis türkiz színben kapható a hátmosó szalag, ami a hát, vagy bármely nehezen elérhető testrész alapos tisztítását könnyíti meg, miközben gyengéden masszírozza is azt. A bőrradírozó krémek és tusfürdők felvitelénél is jól jöhet, ezáltal biztosítva a bőr egyenletes ápolását, valamint az egyenletes bőrszerkezet kialakítását, így a barnulás is egyenletesebb lesz. Az eszköz természetesen a törölközőkhöz hasonlóan mosógépben mosható, így a tisztítása is gyerekjáték!

Hasonlóan hasznos apróság a tapadókorongos szilikon lábtisztító alátét: ez az eszköz a tapadókorongokkal stabilan rögzíthető a kád, vagy a zuhanytálca alján, puha szilikon sörtéi pedig hajolgatás és egyensúlyozás nélkül segítenek a talpak alapos tisztításában, ráadásul kellemes masszázsélményt is nyújtanak, így serkentve a vérkeringést! Akár két láb is kényelmesen elfér rajta, használat után pedig a rajta található gyűrű segítségével könnyedén felakasztható, így nem is foglal sok helyet a fürdőszobában!

Kiváló minőségű műanyagból készült az ananászos zuhanyfüggöny is, amely letörölhető és különösen tartós, továbbá természetesen vízálló is! A zöldes narancsos színvilág a hatalmas ananászmintával a trópusok hangulatát varázsolja a fürdőbe, miközben segít, hogy zuhanyzás után ne kelljen a takarítással vesződnünk. A függönyhöz 12 műanyag gyűrű tartozik, amelyekkel a kiegészítő könnyedén a helyére rögzíthető!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT