Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2013. Április 22. 16:38, hétfő | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós –

Füstbe ment teszt!

Füstbe ment teszt!

Rövidre szabott riport Bütösi Zsolt autóversenyzővel, az Ózdi Rallysprint után. Bütösi Zsolt - Radványi József, LADA 21074

Látványos első gyorsot láthattak tőletek a kilátogató nézők a Királdi körgyorson. Hogy éreztétek magatokat, és miként éltétek meg a sok néző szurkolását?
- Ahogy mondtam is előtte, egy tesztnek szántam ezt a versenyt ami jó döntés volt részünkről mert ugyanis ezt a sok kínoztatást amit a kocsival tettünk, egy hengerfej tömítés szakadás koronázta meg. Biztosan fogunk még jönni máskor is versenyezni sprintbe. Ennyi csupasz férfi se...get szerintem még soha nem láttam! Gyönyörű volt mondhatom, de legalább jót röhögtünk rajta.

A második gyors is feltűnőre sikerült: Mi is történt valójában?
- Hengerfejes lett az autó. Nem örültem neki hogy ismét nem tudtunk befejezni ezt a versenyt se,de még mindig jobb hogy most jött elő ez a baj, mint majd Miskolcon.

Összességében, hogy értékeled ezt a versenyt?
- Jó volt itt versenyezni, viszonylag sokan voltak, és jó a társaság is, itt a sprint versenyeken. Most teljes erőbedobással dolgozunk, sajna nem az autón, de biztos vagyok benne, hogy ott leszünk Miskolcon. A motort már kivettük, kap egy nagyrevíziót, ha már szét lett szedve. Miskolc után akartuk, de nem baj előrébb hozódott így egy kicsit. A Miskolci gyorsok túlnyomóan este lesznek, és szerintem itt fog eldőlni a sorrend is. Ezért elgondolkoztam hogy még fejlesztünk egy kicsit a lámpákon. Remélem lesz rá időm is, szeretném ha jól látnánk úgy a szélesen mint a keskeny úton.

Legközelebb hol találkozhatnak veled a szurkolók?

- Várom már a Miskolci versenyt és nagyon reméljük már, hogy véget ér ez a széria és végre meglátjuk a célt.

Köszönet a Támogatóinknak!

Címkék: LADA, Rallyverseny


Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 13:09, szerda | Sport

Akár 23 futamból is állhat a 2021-es Forma-1-es versenynaptár

A Forma-1 irányítói minden eddiginél több, 23 versenyhétvégét tartalmazó naptárt mutattak be a 2021-es idényre a csapatoknak, legalábbis az Auto, Motor und Sport című német szaklap értesülései szerint.

2020. Október 27. 05:00, kedd | Sport

Záró futam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen.

2020. Október 25. 17:57, vasárnap | Sport

Boldogan a célban!

Beszélgetés Kronome Ákos raliversenyzővel, a viszontagságoktól sem mentes Vértes rali után.

2020. Október 25. 10:00, vasárnap | Sport

Várhatóan jövőre is augusztus elején lesz a Forma-1-es Magyar Nagydíj

Várhatóan jövőre is augusztus első hétvégéjén rendezik meg a Forma-1-es Magyar Nagydíjat.